Gyerek bicikli kínából

2017. október 30. 08:57 - nezdmitrendelszblog

Már megszokhattátok, hogy főleg műszaki termékekkel jelentkezünk és a Heti szemezgetőbe szoktunk belecsempészni néha egy-egy nem kütyüs terméket. Nem is írtunk volna erről a termékről, de mivel lassan itt a karácsonyi szezon, ezért úgy gondoltuk, hogy talán valaki pont egy ilyet szeretne vásárolni a gyermekének, így megszületett ez a cikk erről a 15.99$-os gyerek bicikliről. Főként azért is, mert EU-ból jön a termék. Míg a kínából rendelt ára 35.99$, addig EU-ból szállítással együtt is 26.8$-ba kerül.

Ez az egyik legnépszerűbb 1-3 éves csecsemő játék a világon a gyerekbicikli, ez tény! Segít erősíteni lábait és ezzel gyakorolhatja a biciklizés érzését és fogékonyabb lehet arra, hogy megtanuljon egyensúlyozni. 

A bicikli mérete 50 x 35.5 x 20 centiméter. A termék szétszerelve érkezik, amit magunknak kell összeszerelni. 

A terméket itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2213116504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása