Autórádió 7 colos kijelzővel és EU raktárból

2017. október 31. 07:55 - nezdmitrendelszblog

Néhanapján kitekintünk ide-oda, hogy szélesebb körben lássuk a dolgokat és mostanában belefutunk pár jó dologba is. Így volt ez a mostani termékkel is, ami németországi raktárból jön, tehát EU-s volta miatt nem kell rá áfát vagy vámot fizetnünk.

Ez a 7 colos autórádió 2 DIN-es, azaz tudnunk kell, hogy akinek szánjuk vagy a saját autónkba beszerelhető-e, hiszen kétszer akkora helyet foglal el, mint egy normál rádió. Ha nem vagyunk benne biztosak, inkább kérjük szakember segítségét, de legalább egy barátunk legyen mellettünk, aki egy kicsit ért az műszaki termékekhez. 

A 7 colos érintőkijelző felbontása 800 x 480 pixel, támogatja a vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatot és a kézi telefonhívás funkciót is. FM rádióval rendelkezik, de az AUX bemenetén keresztül szinte minden eszközt ráköthetünk.  Zenéinkkel teli MicroSD kártyánkat is behelyezhetjük (max. 32 GB) és a szabványos USB portja révén pendrive-ot is csatlakoztathatunk hozzá. Ellátták kamera bemeneti funkcióval is, tehát ha beszerzünk magunknak egy hátsó kamerát, azt is ráköthetjük az eszközre. 

A rendszer választható nyelvei angol, kínai, orosz, spanyol, portugál. Nem lenne értelme a nagy kijelzőnek, ha nem tudnánk például filmet nézni rajta. Képes lejátszani RMVB, RM, FLV, 3GP, MPEG, DIVX, XVID, DAT, VOB, AVI, MP4 videó formátumokat, illetve MP3, WMA, WAV hang és JPG kép formátumokat is.

Erősítő kimeneti teljesítménye 4 x 45W, bemeneti feszültség : 12V, Bluetooth-ból 3.0-t támogat.

A terméket itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!
Címkék: autórádió

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6513119454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása