Karácsonyi ajándék gyanús repülő diszkógömb

2017. november 05. 10:11 - nezdmitrendelszblog

1_38.jpg

Azt tudtuk, hogy Kínában érdekes dolgok születnek. Persze nem így hívják a mostani terméket, de nálunk repülő diszkógömb lett a neve. Kisebb gyerekek számára csodás dolog lesz, hogy egy világító gömböt reptethet és emellett nem kell rááldozni súlyos tízezreket, hiszen potom 8$-ba kerül.

Most kaptunk egy e-mailt, hogy látták a TomTop-nál, mennyire tetszik nektek ez a termék és felajánlottak egy kódot hozzá, amivel még olcsóbban vásárolhatjuk meg!

3_32.jpg

5_14.jpg

A repülő gömb két rotorlapátot használ a levegőbe emeléséhez. Egyszerűen helyezzük a labdát a nyitott tenyerünkbe, nyomjuk meg a gombot a labdán, és a labda felszáll a kezünkből. Repülés közben a labda világít és változtatja a színét a LED lámpáinak köszönhetően. Beépített infravörös szenzorának köszönhetően érzékeli a közeli tárgyakat, és automatikusan eltávolodik tőlük. A mellékelt USB kábellel tölthetjük a belső akkumulátorát. 30 perc töltéssel 8-10 percig képes repülni.

 

Láttad már? A legolcsóbb 6 GB memóriával rendelkező telefonok!

 

 

A terméket itt tekintheted meg

A "YYMT330" kóddal 38%-al olcsóbban vásárolhatod meg!!!

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

 Mit vegyünk karácsonyra? - Ötletek az ajándékot keresők számára

karacsony2.jpg

 

A cikket egy kattintással meg is oszthatod

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5513181358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morden2 2017.11.05. 17:53:37

Mar volt szerencsem ilyenhez 3 felehez 3 szallitotol , egyszer hasznalatos mind, mert ha egyszer leesik azonnal tonkre megy. Szeretem az olcsot, de ebbol tenyleg megeri a kicsit dragabbat venni

szemétpasi 2017.11.05. 21:12:46

Ennek amúgy az 5 percig poénon kívül mi értelme? Egy mini drónnal legalább lehet akadályokon átrepülni ha rákattan az ember, de ennek kb semmi értelme. A vásári pörgettyű elektronikus változata.

Void Bunkoid 2017.11.06. 09:15:20

Kíváncsi vagyok, mikor jön vissza a szovjet lemezjáték holdjáró autó a lebegő hungarocell golyóval.
süti beállítások módosítása