YEPO 737A laptop - Alacsony ára miatt, akár karácsonyi BestBuy termék is lehet!

2017. november 06. 13:40 - nezdmitrendelszblog

11_3.jpg

Igen, a gyártó valószínűleg nem gondolta, hogy a YEPO név furcsán hangzik a kínai régión kívüli területeken. De azért, mert még valami nem hangzik fülbemászóan, attól még lehet jó dolog és a nagyon alacsony ár kárpótol az esetlen elnevezésért.

Jelenleg ez a példány, név szerint a 737A típus, a legerősebb laptopja a gyártónak, amit csak most tudtunk meg. Viszont a többi gépe valami eszméletlen alacsony árazást kapott. Majdnem karácsonyi Best Buy termékek.

A gyártónál kialakították a MacBook Air dizájn alapján felépített termékvonalat. Így mindegyik termékük lehelet vékony, tényleg olyan, mint egy olcsó MacBook Air, legalábbis külsőre.

A gépben egy energiatakarékos, 64 bites, négy magos Intel Celeron N3450 dolgozik, aminek alap órajele 1.1GHz, de ezt feltornázhatja egészen 2.5GHz-ig. Szerencsére nem fukarkodtak a memóriával és végre nem egy csöppnyi méretű tárhelyet kapunk, amin a Windows és Office páros mellett csekélyke helyünk maradna. A RAM 6 GB, ami nagyon jó hír. Tárhelyből 128GB-ot kapunk, ami sajnos nem SSD, spórolniuk kellett, hogy tarthassák az alacsony árat, így eMMC tárhelyet kapunk, viszont ami a gyártó állítása szerint gyorsabb, mint egy normál merevlemez, úgyhogy ez nem is olyan rossz. Ezen kívül kétféle módon bővíthetjük a tárhelyet, MicroSD kártyával egészen 128 GB-ig, illetve SSD-vel is bővíthetjük.

6_17.jpg

A gép mérete 31,50 x 20,80 x 1,60 cm. Tényleg nagyon vékony. A legvastagabb pontja is csak 1.6 cm magas, súlya 1,22 kg. A kijelző egy 13.3 colos FULL HD felbontású, tehát 1920 x 1080 pixeles 16:9 arányú panel. A kijelző felett egy 003 megapixeles előlapi kamerát találunk. A laptop két oldalán találunk egy-egy USB 3.0 porot, de ellátták MicroSD kártya nyílással, Mini HDMI csatlakozóval és 3.5 mm-es jack kimenettel is. 

Beépített akkumulátora 8000 mAh kapacitású, ami a gyári adatok szerint 5-6 órán keresztül képes ellátni energiával a gépet. 802.11b/g/n wifi-t és Bluetooth 4.0-t is megtalálunk rajta. A laptop angol billentyűzettel rendelkezik és angol nyelvű Windows 10 fut rajta, amit a Windows Update-ből magyarosíthatunk.

A laptopot itt nézheted meg és külön jó hír, hogy most kedvezmény is van rá. A "YEPO128" kóddal csak 249$-ba kerül. Mindezt úgy, hogy ingyenes az EU Express szállítás, tehát még áfát sem kell fizetned rá, így már tényleg nagyon megéri!

 

A gyártó többi laptopját itt tekintheted meg, amik már 142$-tól elérhetőek!!! Körülbelül 36.000 forint!

 

 A cikket egy kattintással meg is oszthatod

 

 Mit vegyünk karácsonyra? - Ötletek az ajándékot keresők számára

karacsony2.jpg

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: laptop yepo 737A

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8313195508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása