NES Retro Mini - Igaz retró érzés

2017. november 09. 08:50 - nezdmitrendelszblog

2_32.jpg

Emlékszem mennyire szerettem volna gyerekkoromban egy Nintendo-t. És milyen jó érzés volt játszani vele a barátoknál. Érdekes kis kütyüt találtunk mára, amihez voltak olyan kedvesek a TomTop-nál és egy kis levelezés után kaptunk hozzá kedvezményt, így csak 16.99$-ba kerül a konzol, az eredeti 23.99$ helyett.

3_37.jpg

A jó öreg formát másolták le a készítők, így a konzol 12,8 x 10 *x4,5 cm méretű, súlya 135 gramm. Szerencsére mi  mér EU csatlakozóval kérhetjük, tehát nincs szükség hozzá átalakítóra, azonnal használatba vehetjük. Két kontrollert kapunk hozzá, így párosan is játszatunk gyerekkorunk legcsodálatosabb játékaival.

1_43.jpg

Játékokról sajnos nem kaptunk listát, de a Youtube-on kutakodva találtunk videót, ami bemutatja a konzolt és a rajta lévő játékokat, sőt, még szét is szerelik, hogy mi rejtőzik a belsejében.

A terméket itt tekintheted meg

 Kedvezmény kód, amivel csak 16.99$-ba kerül: TTGAME2 és a szállíts ingyenes

A cikket egy kattintással meg is oszthatod

 

Akció kereső 11.09. - Ahol összegyűjtöttük a mai nap legjobb akcióit

akcio_kereso.png

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: nintendo

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4013216629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása