Icarbot - A jövőben azért még sétálunk, ugye?

2017. november 17. 07:18 - nezdmitrendelszblog

y3386b-1-5778-pa5k.jpg

Nem mondanánk azt, hogy egy óriási piaci rést töm be az Icarbot gyártója a műszaki termékek iránt éhes emberek szívében. Hallottunk már Segwayről, elektromos robogóról, most pedig itt van a... Az a baj, hogy nem tudom mivel lehetne a legjobban illetni, talán a megfelelő egy gyűjtő név, úgy mint elektromos scooter.

Az első pozitív dolog a termékkel kapcsolatban, ami nem is a terméket dícséri, hanem a termék helyét, hiszen európai raktárból rendelhető meg, ami nem utolsó szempont, ha a pénztárcánkat nézzük.

Az Icarbot elektromos meghajtásáért egy 25.9V 114wh kapacitású lítium akkumulátor és egy maxmimálisan 260W teljesítményre képes elektromos motor felel. Az irányításához pedig az egyensúlyunkra lesz szükség, ugyanúgy, mint például egy Segway esetében is. Ahogy változtatjuk a súlypontunkat, úgy tudunk haladni előre, lassítani és fordulni. 

y3386b-1-5778-3nou.jpg

y3386b-1-5778-kak2.jpg

A kis scooter teljesítményvezérlő áramkört és nagy pontosságú nyomásérzékelőt tartalmaz. A 260 wattos teljesítmény lehetővé teszi 12km/h-s maximális sebességet és a 15 km kilométeres hatótávot. Az akkumulátora eltávolítható és cserélhető. Az eszköz mérete 38.4 x 31.1 x 10.6 centiméter, súlya az akkumulátorral együtt 13kg. Kijelzővel is ellátták, ami üzemkész állapotban jelzi, hogy használat kész, illetve fordulásnál jelez, merre fogunk haladni.

y3386b-1-5778-jvcu.jpg

y3386b-1-5778-r4ru.jpg

Ha már egy ilyen futurisztikus eszköztől beszélünk, ellátták Bluetooth modullal is, így telefonunkkal párosítva különböző adatokat tudhatunk meg az eszközünkről, mint például az akkumulátor kapacitása, megtett távolság, stb. Tartozékként kapunk hozzá egy darab akkumulátort, hálózati adaptert, táskát és egy angol nyelvű felhasználói kézikönyvet.

y3386b-1-5778-kfgl.jpg

Két verzióban érhető el, fehérben és feketében. Míg a fehér 99.99$-ba, addig a fekete 119.99$-ba kerül+postaköltség. A termék Németországból érkezik, tehát nem kell rá áfát/vámot fizetni.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4413289433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása