Az év talán legjobb híre, bár még csak Január van. Újra van EU Express szállítás!!!

2018. január 29. 11:00 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_2.jpg

Csodás napra ébredtünk, legalábbis, ha azt nézzük, hogy újra elérhető az EU Express szállítás! Ma kaptuk a hírt a GearBest kapcsolatunktól, hogy mától újra elérhető az áfa és vámmentes EU Express szállítás!

Tavaly Decemberben állt le az adómentes szállítás lehetősége. Ennek a karácsonyi dömping, de javarészt a külföldi raktárak ellenőrzése miatt volt szüksége a GearBest-nek. Szerencsére nem hagyták annyiban a dolgot és bevezették helyette a Belgium Registered szállítást, amit mi is kipróbáltunk pár termékkel és tényleg úgy ment minden, ahogyan azt állították. De most sokaknak felüdülés lehet, ha épp egy drágább terméket szerettél volna megvásárolni, például telefont, laptopot és nem szerettél volna még adót a kínai szállítás miatt +kezelési költséget fizetned a csomagok után.

eu_express_2.jpg

Így megint visszatért minden a rendes kerékvágásba és újra az unión belül szállítják ki a termékeket a DPD segítségével, amik így már teljesen vám és áfa mentesek.

Erre szükség is van, mert rengeteg telefon lett akciós a GB webáruházban, amikre így már nem csak a nyálunkat csorgathatjuk, hanem meg is vásárolhatjuk őket mindenféle plusz költség nélkül. Próbáljátok csak ki, kattints ide vagy a képre és nézd meg, hogy a telefon szállításánál választható az EU Express!

11111111.jpg

Ha esetleg még nem regisztráltál volna a GearBest-re vagy több infót szeretnél az EU Express szállításról, akkor itt részletesen leírtunk mindent, hogy könnyen elboldogulj az oldalon

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech eu express

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4913613099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása