Csináld magad, ODEV STEM programozható robot

2018. március 13. 09:22 - nezdmitrendelszblog

t2127-1-edd8-fv5k_eredmeny.jpg

A Roby egy programozható robot, 4 kiegészítő tartozékkal. A gyerekek irányíthatják, grafikusan programozhatják és oszthatják meg okostelefonjaikon vagy táblagépeiken keresztül a robotika végtelen lehetőségeit. Különböző olyan érzelmeket lehet kifejezni a robottal, mint a boldog, izgatott, csalódott, ami különböző hangokon és kifejezéseken alapul, de az ujjunkkal rajzolva, akár saját mintát is megadhatunk, hogy mit jelenítsen meg a kijelzőjén.

A robothoz kértünk kedvezményt is, így most 50$ lehet spórolni vele. A szállításnál pedig a Duty Free Shipping is ingyenes és vámmentes.

4_32.jpg

STEM (Science, Technology, Engineering, Math) robot egy DIY „do it yourself=csináld magad” járműkészlet, amely a grafikus programozással, az elektronikával és a mechanikával foglalkozó kezdők (8 éves kor) számára tanítja meg az intelligens eszközök használatát. Így nekünk kell összeállítani a robotot is.

2_45.jpg

Két alkalmazás áll rendelkezésre a fiatal tanulók számára, hogy kapcsolatba lépjenek és játszanak Robyval. Az ODEV Roby egy egyszerű vezérlőalapú alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy Robyt irányítsuk, míg az ODEV Roby Blockly kezdőknek tanítja meg a grafikus programozást.

1_64.jpg

Nyomkövetés - A nyomkövető érzékelő felismeri a fekete vonalakat a nyomkövetési térképen az infravörös érzékelő segítségével, amelyek lehetővé teszik Robynak, hogy a fehér papíron lévő fekete vonalak mentén mozogjon.

3_40.jpg

Ultrahangos érzékelő - Az ultrahangos érzékelő érzékeli a vízszintes irányú bizonyos távolságban lévő akadályokat. Ez a funkció lehet alkalmazni az irányítás megadásában, mint például automatikus akadály elkerülési és távolságmérés.

A robothoz használható irányító alkalmazás egyaránt elérhető Android és iOS készülékekre.

50$-os kedvezmény kód a végösszegből: ODEV

A robotot itt nézheted meg

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4413735628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása