Nem óriási szenzáció, de egy kicsit még olcsóbb a Xiaomi orrszőrnyíró trimmer!

2019. február 04. 16:07 - nezdmitrendelszblog

e-bike_1_2.jpg

Jó dolog, ha az olcsót még olcsóbban úszhatjuk meg. Ilyen a Xiaomi egyik olcsó, de sok férfi számára nagyon is fontos kiegészítő, a Xiaomi fül és orrszőrnyíró.

A Xiaomi termékét mi is kipróbáltuk és meg kell mondjam a kínai gyártó megint egy tökéletes terméket tett le az asztalra. A tökéletességnek ára van, mondhatnánk ezt nyugodt szívvel, de a Xiaomi 14$-os áron kínálja az apró kiegészítőjét.

e-bike_2_1.jpg

Szerencsére most ennél is olcsóbban 12.99$-ért vásárolhatjuk meg a TomTop webáruházából. Nem nagy árcsökkenés, de ha a termék árcédulájára pillantunk, akkor az alacsony árból mégiscsak sikerült így egy kicsit faragni.

e-bike_4.jpg

A Xiaomi trimmer árához képest igazán minőségi, fémből készül. Pengéje acélból van és játszi könnyedséggel bánik el a szőrszálakkal. Működéséhez csupán egyetlen egy darab ceruzaelemre lesz szükségünk. Ha kíváncsi vagy milyen ez az olcsó termék, olvasd el a tesztünket.

A Xiaomi trimmert itt találod meg

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!
Címkék: tech trimmer xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4114607868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása