Xiaomi kütyü válogatás a TomTop webáruházban!

2019. május 19. 21:21 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_termekek.jpg

Egy külön oldalt szenteltek a TomTop webáruháznál a Xiaomi termékeknek.

A népszerű Xiaomi Mijia Sign Pen golyóstolltól kezdve a Xiaomi FIMI X8 SE drónon át rengeteg termékkel töltötték fel a TomTop webáruház raktárait.

Ide kattintva megtalálod az összegyűjtött termékeket, de mi is kiragadtunk párat közülük, hogy mi miket használnánk szívesen! 

 

Ruha és cipő szárítás Xiaomi módra

7687ef1a-9743-4f1c-8a26-0668b20f5183_1.jpg

A Xiaomi Smartfrog, ha már egy modern vállfaként funkcionál, természetesen akasztót is kapott, hogy könnyedén felakaszthassuk a ruhánkat. Az elején található a be/ki kapcsoló gomb, ahol elindíthatjuk a fűtő és ventilációs folyamatot. A vállfa teherbírása 3kg, egy ruha szárítása így 3 óra alatt megtörténhet.

b4b189fb-208d-4bed-943c-4dc3303b47e5.jpg

A Xiaomi Smartfrog melegítő vállfa 55.29$-ba kerül, ami a Duty Free Shipping szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

 

Xiaomi Redmi AirDots Bluetooth fülhallgató

xiaomi-redmi-airdots-bluetooth-earphones-8.jpg

A Bluetooth technológiának köszönhetően nem csak mobiltelefonnal, legyen az Android, Windows Mobile vagy iOS rendszerű, hanem még táblagéppel, laptoppal és még okosórával is összepárosíthatjuk. Így pedig elég sokrétű eszközzé válik, hogy a laptopon végzett munka mellett is hallgathatjuk rajta a kedvenc zenéinket. De ha egy kis sportolásra vágyunk, akkor még az okosóránkkal is összeköthetjük, így mobiltelefonra sem lesz szükségünk, ha futni megyünk, és közben zenét szeretnénk hallgatni.

xiaomi-redmi-airdots-bluetooth-earphones-9.jpg

A Xiaomi Redmi AirDots a már említett Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatot használja, maximálisa hatótávolság 10 méter lehet, támogatja a A2DP,AVRCP,HFP,HSP protokollokat is. A kis fülhallgatók 40mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, amiket a mellékelt tokkal tölthetünk. A tároló doboz is rendelkezik beépített akkumulátorral, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel, így 12 óra használat is elérhető a fülhallgatókkal.

A Xiaomi Redmi Airdots fülhallgatóját itt találod meg

 

 

Xiaomi Jordan&Judy VC0016 vezeték nélküli fülhallgató

b2d47701-3ab5-4bd8-91c1-887d247fa9c7.jpg

A 20 gramm tömegű fülhallgató az In-ear, agyba dugós stílust képviseli. A Bluetooth 4.1 kapcsolatnak köszönhetően párosíthatjuk össze mobiltelefonunkkal, laptopunkkal vagy akár okosóránkkal is. Kezelőszervvel is ellátták, amivel így egyszerűvé válik a zeneszámok léptetése, hangerőszabályzása. Beépített mikrofonnal is rendelkezik és itt található meg a töltőcsatlakozó és a működést jelző apró LED is.

Az alacsony árú Xiaomi Jordan&Judy VC0016 vezeték nélküli fülhallgatót itt találod meg

 

 

XIAOMI SO WHITE elektromos fogkefe

 doogee_n10_5_1.jpg

A XIAOMI SO WHITE IPX7 védettséggel rendelkezik. Rózsaszín és kék színben választhatjuk. Nagyon könnyű, csupán 50 grammot nyom, így kiváló utazótárs válhat belőle. Az indukciós töltőjébe behelyezve tölthetjük fel az akkumulátorát, ami így 25 napos használatot tesz lehetővé.

A szónikus fogkefe 31.000 rezgés/perc sebességgel képes a fogainkat megtisztítani, és három különböző tisztítási módot is választhatunk. Egy alapos fogmosásnak két percig kell tartania. A Xiaomi elektromos fogkeféje méri is ezt az időt, így ha letelt a két perc, automatikusan lekapcsol. Ezen felül 30 másodpercenként egy apró rezgéssel jelez, hogy hol tartunk a fogmosással töltött idővel.

A XIAOMI SO WHITE szónikus elektromos fogkefe 15.99$-ba kerül

 

Kattints ide, hogy megnézd az összes akciós Xiaomi terméket!

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2414835714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása