Heti szemezgető 130.

2019. július 13. 07:28 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj.jpg

Annyira vegyesre sikeredett a mostani válogatás a legújabb termékekkel, hogy mi is csak kapkodtuk a fejünket. Nagyon szuper termékek mutatkoztak be a héten!

 

Megérkezett az olcsó elektromos roller a gyerekeknek is

 koowheel_e3_5.jpg

Aki szülőként elektromos rollerrel rendelkezik, az biztos tudja, mennyire örülhet a gyerkőc, ha mellettünk gurulhat a saját kis elektromos rollerével. A TomTop-nál most európai raktárból rendelhető meg a Koowheel E3, ami egy gyerekeknek szánt elektromos kétkerekű.

koowheel_e3_4.jpg

A németországi raktárnak köszönhetően nem kell plusz költséget fizetnünk utána, se áfa se vám nem terheli a terméke az európai raktárnak köszönhetően. A 25.000 forintba kerülő termék egyáltalán nem mondható drágának.

koowheel_e3_1.jpg

koowheel_e3_3.jpg

A kis kétkerekű 100W teljesítményű motorral rendelkezik, a maximális terhelése 50 kilogramm. Mivel gyerekeknek készült, ezért nem száguldozásra való, a végsebessége 10km/h. A 2.0Ah kapacitású akkumulátorával a legnagyobb megtehető távolság 10 kilométer. Az E3 elektromos roller nagyon könnyű, csak 3.6 kilogrammot nyom a mérlegen. Összecsukható, így a csomagtartóban sem foglal nagy helyet.

Az elektromos roller 88$-ba (25.500 forintba) kerül, amihez a szállítás ingyenes és európai raktár lévén, áfa és vámmentesen érkezik meg a termék 3-5 munkanap alatt.

 

________________________________________________

 

USB porttal is felszerelt elosztó az ORICO-tól

 

Az egyik kedvencem az elosztójuk, amiből kapható 3 és 5 aljzattal ellátott modell is. A billenőkapcsolóval is ellátott modellt a falra is felcsavarozhatjuk vagy felragaszthatjuk. Az EU szabványú csatlakozóval rendelkező kábelének hossza 1.5 méter.

orico_3-5_ac_2.jpg

Maximálisan 1875W teljesítményű fogyasztót köthetünk rá, emellett pedig két darab USB porttal is ellátták, amelyek 5V/2.4A vagy a két port egyszerre 5V/4A-t képes leadni. Így két telefon töltése is megoldható külön adapter nélkül, közvetlenül az elosztóról.

A műanyag ház ellenáll 750 Celsius foknak is, az aljzatok természetesen földeltek. A 3 aljzattal ellátott hosszabbító 19.99$-ba kerül, amihez választható az ingyenes szállítás is.

 

________________________________________________

 

BlitzWolf® BW-SDB0 Pro

 blitzwolf_bw-sdb0_pro_2.jpg

A BlitzWolf egy új hangfalat is piacra dobott a napokban. Frissített a palettáját és megjelent egy akkumulátoros verzióval, amire vezetékkel és vezeték nélkül is kapcsolódhatunk.

blitzwolf_bw-sdb0_pro_6.jpg

A BW-SDB0 Pro beépített 2.200mAh kapacitású teleppel is rendelkezi, hogy a kertbe is magunkkal vihessük, ha a beszélgetőtársasággal kiülnénk és kellene egy kis aláfestő zene. A soundbar 2 x 5 W teljesítménnyel rendelkezik. Ellátták AUX bemenettel, USB porttal és felvértezték Bluetooth kapcsolattal is, hogy vezeték nélkül is kapcsolódhassunk hozzá a telefonunkkal. Az áramellátás microUSB porton keresztül történik, innen tölthetjük fel az akkumulátorát is.

blitzwolf_bw-sdb0_pro_5.jpg

A BG20BWS0P kóddal egy kis kedvezményt is kicsikarhatunk rá, amivel 31.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf® BW-SDB0 Pro hangfalat itt találod meg

 

 ________________________________________________

 

ORICO Sport fülhallgató

 orico.jpg

Az ORICO rengeteg kiegészítője mellett egy fülhallgatót is piacra dobott, ami elég alacsony árazást kapott. A 2.315 forintba (8$) kerülő termék a sport vonalat képviseli. Ezt megjelenésében is láthatjuk, a piros-fekete színkombináció által, de választható szürke színben is.

orico_2_1.jpg

orico_1_1.jpg

A driverek 45 fokos szögben döntöttek, hogy kényelmesebb legyen a viselésük. A harisnyázott kábel 1.2 méter hosszú, amin helyet kapott a zenevezérlés és hívásfogadás gombja, mikrofon és hangerőszabályzó is.

Az ORICO vezetékes sport fülhallgatóját itt találod meg

 

________________________________________________

 

A lehető legolcsóbban szerezhetjük be a belépőszintű Redmi 7A mobiltelefont

 

redmi-7a_header.jpg

A Redmi 7A 5.45 colos megjelenítője 18:9-es képaránnyal és 1440 x 720 pixeles felbontással rendelkezik. Sokaknak jó hír lehet, hogy az „A” széria nem kapott szenzorszigetet, azaz notch mentes kijelzőt kapunk, ami felett egy 5 megapixeles kamerát építettek be, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles kamera foglal helyet.

Itt is Qualcomm processzort kapunk, méghozzá a 12 nanométeres Snapdragon 439 CPU-t, amely 64 bites, nyolc magos és maximálisan 1.95GHz-en üzemel az ARM Cortex A53 magjainak köszönhetően. Memóriából és tárhelyből a jelenlegi modell 2GB/16GB-tal rendelkezik. Szerencsére meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót és egy 4000mAh kapacitású telepet is kapott a készülék, így az alacsony fogyasztású processzor és a méretes akkumulátor mellett hosszú üzemidőre számíthatunk. A hátlapon nem kapunk ujjlenyomat olvasót, ellenben a házat egy P2i vízlepergető réteggel is ellátták.

redmi-7a_3.jpg

Az Android 9 alapokon nyugvó rendszer MIUI10 felülettel érkezik Global Version modell, azaz Magyar menüvel és B20 támogatással érkezik. A széria az olcsóbb modellek közé tartozik, hiszen 89.99$-ba kerül, ami a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg!

A Redmi 7A mobiltelefont itt találod meg

 

_______________________________________________

 

120 GB BlitzWolf® BW-N5S SSD

 blitzwolf_bw-n5s_2.jpg

A BlitzWolf egy újabb termékkel borzolja a kedélyeket. Ez pedig nem más, mint az alacsony árú 2.5 colos SSD meghajtója. Ezt a Banggood áruház megfejelte még egy akcióval is, aminek keretében a 120GB-os meghajtó csak 4.620 forintba kerül.

blitzwolf_bw-n5s.jpg

A BlitzWolf nem is olyan rég memóriakártyákat mutatott be 16-tól egészen 128GB-os verzióig. A BW-N5S meghajtójuk 2.5 colos mérete által laptopokba is beszerelhető, de asztali gépekben is használható. SATA3 csatolófelülettel rendelkezik, így széles körben használhatjuk szinte minden eszközzel. De egy HDD kerettel, akár egy szuper gyors USB-s adattárként is használhatjuk, ahol egy pendrive sebessége kevés lenne.

blitzwolf_bw-n5s_1.jpg

A meghajtó a technológiának köszönhetően 6Gbps sebességre képes. A gyári adatok szerint 506MB/s olvasási és 351MB/s írási sebességre képes. A 120GB-os méret elegendő lehet rendszermeghajtónak, a többi fájlunkat pedig merevlemezen tárolhatjuk. Ezzel sokkal gyorsabbá varázsolhatjuk öregedő gépünket, amiben még merevlemezt használunk. Nem utolsó sorban nagyon olcsón, hiszen a BGe09ffb kóddal csak 16$-ba, azaz 4.620 forintba kerül a BlitzWolf SSD.

A BlitzWolf SSD meghajtót itt találod

 

 

Láttad már a héten megjelent legújabb tesztjeinket?

BlitzWolf BW-ES2 fülhallgató teszt

blitzwolf_bw-es2_header.jpg

Redmi 7 teszt – Jobbat találni sem lehet

redmi_7_18_of_25.jpg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7514942106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása