Amazfit válogatás - Olcsóbb lett az Amazfit GTR & Stratos összehasonlítás

2019. július 24. 10:08 - nezdmitrendelszblog

amazfit_gtr_header_1.jpg

Olcsóbb, mint a Stratos, de még ezt az árat is tovább csökkenthetjük! Az utóbbi időben több órával is jelentkezett a Xiaomi partnerségébe tartozó Huami. Megjelent a Smartwatch 2 és a Verge Lite is. Utóbbi 99$-os áron kínál AMOLED kijelzőt és akár 20 napos működést. Az Amazfit GTR óra módban pedig, akár 74 napig is bírja!

Az International modell aluminium és acél házzal is választható, azonos áron.amazfit_gtr_5.jpg

A 47mm-es verzió 1.39 colos kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 454 x 454 pixel. Nem transzflektív, hanem AMOLED kijelzővel rendelkezik. Az alumínium óratokhoz bőr szíjat kapunk, így az óra összsúlya 48 gramm.

amazfit_gtr_3.jpg

Az akkumulátora 420mAh kapacitású, amit a mágneses töltőjével láthatunk el energiával. Az üzemidőre nagyon odafigyeltek, így normál használat mellett 24 napot ígérnek. Ebbe beletartozik a folyamatos pulzusmérés, értesítések megjelenítése, egy kis testmozgás GPS használatával. De akár 74 napig is bírja az akkumulátor, ha csupán óraként használnánk az okosfunkciók mellőzésével. Folyamatos GPS kapcsolat és aktivitásmérés mellett pedig 40 órán át képes üzemelni a Huami Amazfit GTR.

 

 

 Huami AMAZFIT GTR 47mm

 Huami AMAZFIT Stratos

Kijelző típusa

AMOLED színes kijelző

 LCD transzflektív színes kijelző

Védő réteg

Corning gorilla üveg + AF bevonat

Megerősített Corning gorilla üveg

Kijelző méret

1,39 hüvelyk

1,34 hüvelyk

Képernyőfelbontás

454x454px

320x300px

 Szélesség

20mm

22mm

Vastagság

10.75mm

13.7mm

Súly

alumíniumötvözet: 36g

49g

 rozsdamentes acél: 48g

titán: 40g

IP besorolás

5ATM

Sport mód

12

16

Töltési idő

2 óra

Akkumulátor típus

410mAh LiPo

290mAh LiPo

Akkumulátor időtartam

Napi használat módja: 24 nap

Legfeljebb 5 nap rendszeres használat esetén (pl. 30 perc és 200 értesítés naponta) 
35 óra folyamatos GPS és pulzusmérővel

Óra módban: 74 nap

Folyamatos GPS mellett: 40 óra

Helymeghatározás

GPS + GLONASS

Érzékelők

BioTracker PPG 
6 tengelyes gyorsulásmérő 
3 tengelyes geomágneses érzékelő 
barometrikus érzékelő 
 kapacitív érzékelő 
környezeti fényérzékelő

Optikai szívritmus érzékelő (PPG) 
3-tengelyes gyorsulásmérő 
Gyroscope 
Geomagnetic szenzor 
Légnyomás mérő szenzor
Környezeti fényérzékelő

Rendszerek

Android 5.0 és újabb, iOS 10.0 vagy újabb

Android 4.4 vagy iOS 9 vagy újabb

 

Az Amazfit GTR a GearBest akciójánal löszönhetően 139.99$-ba kerül. Ha megnyitod a linket, akkor 149.99$-os árcédulával találkozhatsz, de ha az órát berakod a virtuális bevásárlókosaradba, akkor az ára automatikusan 139.99$-ra (40.800 forintra) csökken! A Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető

nevtelen_31.jpg

A Huami Amazfit GTR órát itt találod

A Stratos okosórát itt találod meg

 

______________________________________________

 

Amazfit Verge

_1_eredmeny32018_10_14_17-22-45.jpg

A nagy sikert aratott Stratos után a Xiaomi-Huami páros egy új okosórával jelentkezik, ami pótolja azt a hiányosságot, ami az előző modellből kimaradt. Ez pedig nem más, mint az NFC chip. És a meglepő, hogy a Stratos induló áránál olcsóbban került a boltok polcaira. De mi még ezt is megfejeltük egy kis kedvezménnyel, így a végösszegből is spórolhatunk. De nézzük, mit is tud az óra!

A Verge névre keresztelt új jövevény is egy Android alapokra épülő, de zárt rendszert futtat. Itt is 512MB memóriát szereltek az órába, amit a Stratos-ban is megtalálható két magos processzor hajt meg.

amazfit verge

Az óra rendelkezni fog a Xiaomi saját asszisztensével, a Xiao AI-val. Ezen kívül a Xiaomi Mijia Home alkalmazással több otthoni kiegészítő is vezérelhető lesz az órával. A friss hírek szerint ezek közül összekapcsolhatjuk az órát többek között a Mi robotporszívóval, a hőmérséklet és a páratartalom érzékelővel, a légkondicionálóval, az elektromos ventilátorral is.

_1_eredmeny12018_10_14_17-22-35.jpg

Az órában továbbra is megtalálható lesz a Wi-Fi és Bluetooth 4.0 + BLE modul és természetesen megmarad a GPS + GLONASS támogatás és az optikai pulzusmérő szenzor is. Emellett az IP68-as védelmet is megörökölte az óra.

Az Amazfit Verge egy kör alakú 360 x 360 pixel felbontású OLED kijelző kapott, amit a Corning féle Gorilla Glass 3 üveg véd a karcoktól. Emellett ujjlenyomat taszító bevonattal is ellátták a kijelző felületét. A beépített akkumulátora 390mAh kapacitású, amivel a gyártó adatai szerint 5 napon keresztül képes működni egy feltöltéssel. De ami kétségkívül a legnagyobb újítás, az pedig az NFC chip, így még mobilfizetésre is használható lesz az óra.

Az Amazfit Verge 129.99$-ba kerül (37.900 forint), ami a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető

 

_______________________________________________

 

Amazfit Verge Lite

xiaomi_verge_lite.jpg

 

A Xiaomi Amazfit okosórájának Lite verziója olcsóbb, de akár négyszer tovább bírja, mint a nagy testvére! Ezt úgy érték el, hogy kukázták az eddigi hardvert és szoftverpakkot és új alapokra építették fel a Verge Lite-ot. Az óra szintén egy 1.3 colos 360 x 360 pixeles AMOLED kijelzővel rendelkezik, mint a nagytestvér. A kijelző védelméről a Corning Gorilla Glass 3 üveg gondoskodik. És az előlapon helyet kapott egy light szenzor, hogy a környezethez állítsa a kijelző fényerejét.

verge_lite_5.jpg

A sportmódok 12-ről 7-re csökkentek, a nagy testvérhez képest, de a SONY GPS chipnek és az energiatakarékos működésnek köszönhetően, folyamatos navigáció mellett 40 órán át keresztül képes üzemelni az óra. Ez pedig azt jelenti, hogy nem kell folyamatosan a töltőn lennie, akár több napos túrát is szervezhetünk úgy, hogy még töltőt sem kell magunkkal vinnünk.

verge_lite_3.jpg

Optikai pulzusmérő szenzorral és beépített giroszkóppal is rendelkezik. Fejlettebb csatlakozási módot kapott, így már az 5.0-s Bluetooth verziót találjuk meg rajta, ami szintén az energiatakarékos LE modult kapta meg. Ezt nem sok hasonló árkategóriájú óra mondhatja el magáról. Jó hír, hogy megmaradt az IP68 vízállóság, az üzemidő pedig akkor mértékben megnőtt, hogy az alap verzió 5 napja, a Lite verzióban már 20 napra nőtt.

verge_lite.jpg

Az Amazfit Verge Lite 98.99$-ba (28.900 forintba) kerül, ami a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4914977914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása