Xiaomi Mi Max 3 – Az elfelejtett óriás

2019. augusztus 07. 22:00 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_max_3_4.jpg

A Xiaomi Mi Max 3 nem egy új modell a Xiaomi palettájáról. De a középkategóriában most is megállja a helyét.

A Qualcomm Snapdragon processzor egy igazi középkategóriás. A kis hat magos 1.8GHz-re képes, ami mellé 4GB memóriát pakoltak a telefonba. Tárhelyből sem szűkölködünk, hiszen ott 64GB-tal gazdálkodhatunk.

xiaomi_max_3.jpg

Méretes kijelzőt kapott, ami nevéből adódóan várható is volt. Nem hiába nevezik Mi MAX-nak, hiszen egy 6.9 colos 18:9 képaránnyal van dolgunk. Az IPS panel felbontása 2160 x 1080 pixel. A MAX 3 még nem a noccs éra gyermeke, így nem kapunk szenzorszigetet. A kijelző felett egy 8 megapixeles szelfikamerát találunk f/2.0 rekeszértékkel, ami megkapta a Face Beauty módot is.

xiaomi_max_3_2.jpg

A készülék támogatja a 800MHz-es frekvenciát is, így idehaza sem lesz gond, hiszen adott a B20-as hálózat támogatása. A telefont Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es Wifi vételére alkalmas modemmel. Két SIM kártyát támogat, az egyik helyére egy microSD memóriakártyát is behelyezhetünk.

xiaomi_max_3_3.jpg

Akkumulátorból egy méretes, 5.500mAh kapacitású példányt kapunk, így elég csak két naponta feltölteni a telefont. A hátlapon egy 12+5 megapixeles optika várja, hogy elkészíthessük vele a képeinket.

A Xiaomi Mi Max 3 195.99$-ba kerül, amihez a TomTop a Duty Free Shipping szállítást ajánlja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4415000306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása