Otthoni Xiaomi kiegészítők! Ventilátor, rizsfőző, légtisztító és más apróságok!

2019. szeptember 30. 15:08 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_termekek_2.jpg

Annyira széles a Xiaomi palettája, hogy rengeteg termékkel találkozhatunk, amivel megkönnyíthetjük az életünket. Ropotporszívó, ventilátor, légtisztító, mobiltelefonok és még megannyi kiegészítő, amikre talán még nem is gondoltunk!

 

 

Xiaomi OCOOKER QF1201

xiaomi-qcooker-qf1201-mini-1-2l-rice-cooker-white-804353-.jpg

A legkisebb Xiaomi Rice Cooker rizsfőző, amely 1.2 literes kapacitással rendelkezik. Ennek megfelelően ez rendelkezik a legkisebb fizikai mérettel is. Így albérletben vagy egy fiatal párnak tökéletes választás lehet. Fizikai mérete 15.95 x 18.95 x 19 centiéter, súlya 1.47 kilogramm. A kis rizsfőző kivehető belsővel rendelkezik.

20181211140732_82913.jpg

beelink_u55_1.jpg

Az elején található gombokkal programozhatjuk be a kívánt főzési módot, illetve kapott egy kijelzőt is, amely megmutatja a főzésből fennmaradó időt. Nem csak rizs főzésére, de zöldségek párolására is alkalmas a Xiaomi OCOOKER. A Xiaomi OCOOKER QF1201 eredeti 59.99$-os árát 40.99$-ra (12.600 forintra) csökkenthetjük a kedvezmény kóddal!

A Xiaomi OCOOKER a legolcsóbb a palettáról, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

Kedvezmény kód: BGQF1201 

 

____________________________________________________________

 

 

Xiaomi Deerma, a víztartályas felmosó

paa0284-1-2444-n4bx_eredmeny.jpg

A márkától már megszokott elegáns, ízléses formavilággal megáldott termékről van szó most is. Több szempontból is praktikus eszköz lett a Deerma. Csupán 3,5 dl víz elég ahhoz, hogy akár 100 négyzetméter területet könnyedén felmossunk, szemben a többszöri megtöltést igénylő vödrös, hagyományos felmosóval szemben. Pehelysúlyú, mindössze 750 grammot nyom, egy tiszta mop fejjel akár a falakat is át moshatjuk vele, vagy például a fürdőszobában a csempét.

paa0284-1-2444-hjgh_eredmeny.jpg

A felmosó feje előtt 95 centiméter széles részre tudja kiszórni a benne lévő tartályból a vizet, amit egy kis tisztítószerrel könnyedén felmoshatunk. Nem arról van szó, hogy ezzel fogjuk kiváltani a jó öreg felmosót, de egy gyors általános felmosást könnyebben, egyszerűbben tudunk eszközölni.

paa0284-1-2444-cztc_eredmeny.jpg

360 fokos szögben képes fordulni a fej, így az éles sarkok vagy a kanapé kikerülése egyáltalán nem okozhat gondot. Rendkívüli, 2 literes mennyiségű vizet is képes feltörölni a mop feje, de ha már megtelne, vagy cserére szorul, sincs nagy gond, ugyanis egy apró mozdulattal egy másodperc alatt ki lehet cserélni. Nincs szükség elektromos áramra, csak összepattintjuk a 120 centiméter hosszúságú nyelét, töltünk bele vizet és már mehet is a porcicák megelőzése. Amennyiben tetszett a felmosó, a termék csak 19.99$-ba (6.200 forintba) kerül, ami mellé egy mop, felmosó fejet is kapunk.

A Xiomi Mijia Deerma felmosót itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

Xiaomi Air Purifier 2S légtisztító

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_11.jpgValószínűleg hallottál már a Xiaomi légtisztítójáról, ha máshol nem, akkor tőlünk biztosan. Nem csak szót ejtettünk róla, hanem ki is próbáltuk a Xiaomi Mi Air Purifier 2 levegő tisztító berendezést, ami nagyon meggyőzött bennünket.

Most itt van a fejlettebb testvér a Xiaomi Mi Air Purifier 2S személyében, ami már egy OLED kijelzővel is büszkélkedhet. Így minden fontos adat leolvasható a levegőtisztaság mérésére is alkalmas eszköz megjelenítőjéről.

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_8.jpg

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. A légtisztító mérete 52 x 24 x 24 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt 310 m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan kiszűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_12.jpg

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbo fokozatot is, amivel már a korábban említett 310 m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. A legnagyobb fokozaton is csak 29W a fogyasztása. A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt.

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_4.jpg

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_9.jpg

A Xiaomi Mi Air Purifier 2S 129.99$-ba (40.000 forintba) kerül

Az EU Priortiy Line szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

 

____________________________________________________________

 

Az új, Xiaomi Wind Pedestal Fan 2

xiaomi_wind_pedestal_fan_2_4.jpgA hosszú nevű 2019 New Version Smartmi Natural Wind Pedestal Fan 2 a Xiaomi okos ventilátora, ami még mobiltelefonnal is vezérelhető! A Xiaomi termékének a különlegessége a csendes működés és a mobiltelefonos applikáció, amivel beállíthatjuk a számunkra megfelelő sebességet. Természetesen ellátták fizikai gombokkal is a 34 x 33 x 96 centiméter méretű eszközt.

xiaomi_wind_pedestal_fan_2_2.jpg

Csendesebb, mint egy átlagos ventilátor, alacsony fokozaton 31.5dB értékkel rendelkezik, így éjszaka sem fog minket zavarni a hangja. WiFi-n keresztül is vezérelhetjük, így a mobiltelefonunkkal könnyedén szabályozhatjuk a ventilátor erősségét.

xiaomi_wind_pedestal_fan_2.jpg

A Xiaomi ventilátor a kedvezmény kóddal 138.99$-ba (43.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

 

Kihagyhatatlan áron 3 Xiaomi mobiltelefon!

 

A belépőszintű Redmi 7A mobiltelefon 69.99$-ba, a felsőkategóriás Xiaomi Mi 9T Pro pedig 329.99$-ba kerül a kedvezmény kóddal. És még itt van nekünk a legújabb Redmi Note 8 Pro is, ami már magyar menüvel és B20 támogatással is rendelkezik, ami már 64 megapixeles kamerával rendelkezik. Ezek a modellek remek árazást kaptak, így belépőszintől, közép vagy felsőkategóriáról legyen szó, mindegyik terméket szuper áron vásárolhatjuk meg. Amihez még hozzájön az EU Priority Line szállítás, amivel így sem áfa, se vám költéget nem kell fizetnünk!

 

 _______________________

 

 A felugró kamerás csúcsmobil, a Xiaomi Mi 9T Pro!

 

xiaomi_mi_9t_pro_header.jpg

A Redmi K20 Pro nemzetközi piacra szánt változatával tartozott már a Xiaomi. Jó hírünk van, hiszen megmaradt az AMOLED panel, aminek mérete 6.39 col, a felbontása pedig 2340 x 1080 pixel, ami ezen a méreten 403ppi-t jelent. Elfelejthetjük a nocssot, hiszen a Mi 9T kijelzője széltől szélig nyúlik, így az előlapi kamera motorikusan emelkedik ki a telefon felső oldaláról. Nem lehet majd panaszunk a szelfik minőségére, hiszen az előlapi szenzor f/2.2 rekeszértékkel rendelkezik, felbontása pedig 20 megapixel. Felsőkategóriás modellként itt is megtaláljuk a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó szenzort, de van itt nekünk még arcfelismerő mód is. A Mi 9T Pro az AGPS, GPS, Galileo, GLONASS, Beidou műholdakat is kezeli, ellátták 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel, a Bluetooth verziószáma pedig 5.0. Ezen kívül itt a lehetőség, hogy egy érintéssel fizessünk, amiben az NFC lesz a szolgálatunkra.

Csúcskategóriás ragadozóként a Qualcomm legfrissebb processzorát pakolták bele a Xiaomi Mi 9T Pro modellbe. A legújabb, legerősebb Qualcomm Snapdragon 855 processzor teljesít szolgálatot a készülékben, amely a 8 magos felépítésével maximálisan 2.84GHz-es órajelre képes, a grafikai feladatokért pedig az Adreno 640-re bízták a munkát. Memóriából 6 gigabájtot kapunk, míg a belső tárhely mérete 64 és 128GB lehet. Utólagos bővítésre nincs lehetőségünk, hiszen kimaradt a microSD kártyás opció. A SIM tálcán csak a két szolgáltatói kártya fér el, ami az európai piacra tervezve természetesen támogatja a hazai 4G hálózatokat is.

A kék, fekete és piros színben választható modell hátlapján a 48 megapixeles fő szenzort találjuk, ami egy 6 lencsetagból álló f/1.75 apertúrával rendelkező szenzor. Ezt egészíti ki egy 8 és egy 13 megapixeles optika is, amikkel elérhető a 2x optikai zoom is és lehetőségünk van szuperlassított 960fps felvételekre is. A telefon egy 4.000mAh kapacitású teleppel rendelkezik, amihez egy európai szabványú 18W teljesítményű gyorstöltő jár, ami USB Type-C porton látja el energiával a telefont. De ezen kívül a készülék támogatja a maximálisan 27W-os szupergyors töltést is!

A Xiaomi Mi 9T Pro a csúcskategóriát képviseli, de mégsem szálltak el az árakkal, amihez még az EU Priortiy Line áfa és vámmentes szállítás is jó hír. A mobiltelefon a kedvezmény kóddal 329.99$-ba ~102.000 forint-ba kerül, ami a legolcsóbb az ediigi árak közül!

Xiaomi Mi 9T Pro

Kedvezmény kód: BGMI9TCL2

 

 _______________________

 

A belépőszintű Redmi 7A, 21.600 forintért

 

redmi_7a_3.jpg

A Redmi 7A 5.45 colos megjelenítője 18:9-es képaránnyal és 1440 x 720 pixeles felbontással rendelkezik. Sokaknak jó hír lehet, hogy az „A” széria nem kapott szenzorszigetet, azaz notch mentes kijelzőt kapunk, ami felett egy 5 megapixeles kamerát építettek be, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles kamera foglal helyet.

Itt is Qualcomm processzort kapunk, méghozzá a 12 nanométeres Snapdragon 439 CPU-t, amely 64 bites, nyolc magos és maximálisan 1.95GHz-en üzemel az ARM Cortex A53 magjainak köszönhetően. Memóriából és tárhelyből a jelenlegi modell 2GB/16GB-tal rendelkezik. Szerencsére meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót és egy 4000mAh kapacitású telepet is kapott a készülék, így az alacsony fogyasztású processzor és a méretes akkumulátor mellett hosszú üzemidőre számíthatunk. A hátlapon nem kapunk ujjlenyomat olvasót, ellenben a házat egy P2i vízlepergető réteggel is ellátták.
5d287ebf79f53redmi-7a-2.jpg

Az Android 9 alapokon nyugvó rendszerű mobiltelefon Global Version modell, azaz Magyar menüvel és B20 támogatással érkezik. A széria az olcsóbb modellek közé tartozik, a kóddal 69.99$-ba (21.600 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg!

A Redmi 7A 2GB/16GB mobiltelefont itt találod meg

Kedvezmény kód: BG7AECL

 

 _______________________

 

A új Redmi Note 8 Pro

redmi_note_8_pro_header.jpgNem sokkal a Redmi Note 7 után, máris megjelent a legújabb széria, a Xiaomi érából kiváló Redmi Note 8. Amiből máris elérhető a Redmi Note 8 Pro modell, ami már Global Version, azaz B20 támogatással és magyar nyelvű menüvel érkezik!

redmi_note_8_pro_4.jpg

Újdonság, hogy a Xiaomi, a Redmi Note 8 Pro esetében visszatért a MediaTek család processzorához. Amiből a legújabb, gamereknek szánt Helio G90T modellt választották! A Helio G90T nem rossz eresztés! A MediaTek új fejlesztése 12 nanométeres gyártástechnológiával készül. 8 processzormaggal rendelkezik, amik maximálisan 2.05GHz-en járnak, a  grafikus gyorsító szerepét pedig a Mali G76 végzi. Felbukkantak az első teszteredmények is. Az AnTuTu benchmark pontszámai alapján egyáltalán nem rossz, hiszen az elért eredmények alapján a felsőkategória aljába is beleharap a CPU az elért 282.000 körüli pontszámával. Ami nem rossz, mert a számok alapján a Snapdragon 845 szintjét hozza. A hőtermelés alacsonyan tartását folyadékhűtés szabályozza.

redmi_note_8_pro_3.jpg

Memóriából 6GB-ot kapunk, ami valószínűleg sokaknak elegendő lesz. A belső tárhely mérete 128GB, de lehetőségünk van még microSD kártya használatára is! Mivel az új modell a Global piacra készült, ezért B20 támogatás és magyar nyelvű menü is került bele és támogatja a VoLTE hálózatot is.

Az IPS kijelző 6.53 colon terpeszkedik, amelynek felbontása 2340 x 1080 pixel, amit a Corning féle Gorilla Glass 5 üveg véd a karcoktól. A Note 8 Pro megmaradt a noccsos vonalon, így a szenzorszigetben bújik meg a 20 megapixeles előlapi kamera. A hátlapon található optika felbontása szinte gigágszi méreteket ölt!

A fő szenzor 64 megapixel felbontású, 1/1.7 CMOS szenzorral, 1.6μm 4-in-1 Super Pixel kialakítással, f/1.89 rekesztértékkel és 79 fokos látószöggel rendelkezik, de emellett kapunk:

  • 120° ultra-wide, nagy látószögű lencsét, 8MP felbontással, f/2.2 rekesztértékkel és 120 fokos látószöggel,
  • 2MP felbontású makro lencsét,
  • és egy 2MP felbontású szenzort a mélységélességgel kiemelt képekhez.

redmi_note_8_pro_6.jpg

Fotókat maximálisan 9248 x 6936 pixeles felbontásban készíthetünk. Videókat pedig 4K 30fps mellett rögzíthetünk. De lehetőség van 720p szuperlassításra is, akár 960fps sebességgel is!

Bluetooth 5.0, WiFi 2.4 és 5GHz, GPS/ A-GPS / Galileo/ GLONASS / Beidou műhold támogatás, infra port és 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is került a telefonra! A hátlap alatt egy 4.500mAh kapacitású telep kapott helyet, ami támogatja a 18W teljesítményű gyorstöltést az USB Type-C porton keresztül.

redmi_note_8_pro.jpg

Szerencsére még az ára is elfogadható. 259.99$-ba (80.000 forintba) kerül a magyar menüvel és B20 támogatással is ellátott verzió, amit az Netherlands Registered(PDM)/EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A legújabb Redmi Note 8 Pro modellt itt találod

 

 

Összeválogattuk a mai, legújabb Xiaomi termékeket! Van itt minden, a telefontól kezdve, a gyártó kültéri kameráján keresztül, az elektromos fogkefén és robotporszívón át minden. A Banggood webáruházból rendelt termékekre itt is él az EU Priortiy Line szállítás lehetőség, amivel áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a termékeket!

 

Termék neve Ár Kedvezmény kód
 

Xiaomi Mi 9 Lite 6GB 128GB Global Version

 

274,99$ BGM9L8CL

Xiaomi Mi 9 Lite 6GB 64GB Global Version

 

244,99$ BGM9L6CL

Xiaomi Mi 9T PRO 6GB 128GB Global Version

 

379,49$ BG9TPCL2

Xiaomi Mi 9T PRO 6GB 64GB Global Version

 

329,49$ BGMI9TCL2

OCOOKER QF1201 Mini Smart Rice Cooker 1.2L 300W Portable Mini Rice Cooker 10 hour Appointment from Xaiomi Youpin

 

40,99$ BGQF1201

XIAOMI Mijia IHFB01CM 3L Smart Electric Rice Cooker IH Electromagnetic Surround Heating Non-stick Coating Alloy Cast Iron

 

107,99$ Kód nélküli akció

XIAOMI Mijia DFB201CM Small Rice Cooker 1.6L 400W APP Linkage Non-stick rice Cooker

 

58,99$ Kód nélküli akció

4pcs Filter 6pcs Side Brush 4pcs Main Brush Vacuum Cleaner Parts 14PCS

Accessories for iRobot Roomba 880 860 870 871 Vacuum Cleaner

12,99$ BG14PCSPARTS

Original Xiaomi OLED Display Smart Air Purifier 2S Smoke Dust Peculiar Smell

Cleaner

129,99$ Kód nélküli akció
Smartmi Natural Wind Pedestal Fan 2 with MIJIA APP Control DC Frequency Fan 20W

67,99$

 

BGSMFAN2
New Version Smartmi Natural Wind Pedestal Fan 2S with MIJIA APP Control Lithium-ion Battery DC Frequency Fan

99,99$

 

Kód nélküli akció
MICROHOO 6W 1000ml Water Capacity White Mini Air Conditioner From Xiaomi Youpin Touch Screen Adjustment Energy Saving Low Noise Wind Shield

40,99$

 

BGCOOLFANA
xiaomi Mijia SCK0A45 Intelligent Sterilization Humidifier with 4.5L Large Capacity Water Tank UV-C Instant Sterilization Humidifier-White

65,99$

 

Kód nélküli akció
Zanjia Handheld Steam Iron Smart Heating Machine from XIAOMI YOUPIN

31,99$

 

Kód nélküli akció
Deerma HX10 Intelligent Multi-Function Retractable Shoe Dryer from Xiaomi Youpin

34,99$

 

Kód nélküli akció

XIAOMI ENCHEN Boost USB Two Speed Ceramic Hair Clipper

14,99$

 

BG14EH
[Battery Version] XIAOMI Mijia CMSXJ11A 1080P Smart Camera

60,88$

 

BG60MC
Deerma DEM-HS011 Handheld Household Steam Iron Folding Portable Mini Ironing Machine from Xiaomi Eco-system-Bag Package

31,99$

 

Kód nélküli akció
NEW WIDETECH WDH318EFW1 18L 240W Dehumidifier Machine Mijia APP Linkage Dehumidifier Dehumidification

235,99$

 

BGHHWHD
Xiaomi Outdoor Bluetooth 5.0 Speaker Portable Dual-mic 8 Hours IP55 Waterproof Noise Reduction

38,99$

 

BGXMS38
2Pcs Oclean Replacement ToothBrush Heads for Oclean SE/X/Air Toothbrush from Xiaomi Youpin

5,55$

 

BGOCLH5
Xiaomi Handx Mini Electric Nose Hair Trimmer

12,88$

 

BGNOS11
[Upgrade Version] Xiaowei V2 Water Shower Thermometer LED Celsius Fahrenheit Time Display Flow Self-Generating Electricity Water Temperture Meter

12,22$

 

BGWATE22
[Global Version] SOOCAS W3 Portable Electric Oral Irrigator Wireless Waterproof USB Charging Water Flosser with 3 Cleaning Mode from Xiaomi Youpin

28,99$

 

BGW328
[Optimized version] New Sothing Cactus Mosquito Killer Light Eletric USB UV Light Mosquito Repellent Trap Smokeless Odorless Outdoor Insect Killer Lamp from xiaomi youpin

10,99$

 

BGPHO9
[International Version] Xiaomi Mi Scale 2.0 Smart Bluetooth Body Weighing Scale APP Control Digital LED Fitness Weight Measurement Tools Scale

22,55$

 

BGEOW234
Enchen Black Stone 3D Electric Shaver Smart Control Blocking Protection Razor for Men Gift from xiaomi youpin

11,44$

 

BGEKR44
300pcs Soocas Professional Dental Flosser Ergonomic Design FDA Testing Food Grade from Xiaomi Youpin

7,88$

 

BGEOG79
Xiaomi Mijia BT4.0 Bluetooth Wireless Smart Electric Digital Indoor&Outdoor Hygrometer Thermometer Measuring Tools Set

12,22$

 

BGWEO12
[Global Version] SOOCAS X3 Electric Toothbrush Smart Sonic Brush Ultrasonic Whitening Teeth Vibrator Wireless Oral Hygiene from xiaomi youpin

29.49-

32.99$

BGEFEF49
Xiaowei Intelligent Liquid Soap Dispenser Automatic Touchless Induction Foam Infrared Sensor Hand Washing Bathroom Tools from Xiaomi Youpin

11,88$

 

BGPAE11
Original Xiaolang Automatic Rechargeable USB Mini Touch Switch Water Pump Wireless Electric Dispenser with TDS Device from xiaomi youpin

15,99$

 

BGXIAOLANG16
XIAOMI Mijia 1080P Night Version Smart AI IP Camera

23,88$

 

BGMC34
Original Xiaomi Mijia Smart Robot Vacuum Cleaner LSD and SLAM 1800Pa 5200mAH with APP Control

229,99$

 

BGXMR229
Deerma CM1910 Household Cordless Anti-Mites Vacuum Cleaner Multifunction Mini UV Sterilizer Rechargeable Cleaner from XIAOMI YOUPIN

79,99$

 

BGDRCM79
Roidmi F8E Cordless Vacuum Cleaner 18500Pa with Magnet Stand Charger App Control from Xiaomi Youpin

169,99$

 

BGRDF8E

      Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

      Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

      Szólj hozzá!
      Címkék: tech xiaomi

      A bejegyzés trackback címe:

      https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2115184026

      Kommentek:

      A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

      Nincsenek hozzászólások.
      süti beállítások módosítása