32 colos méretben hozta el okostévéjét a Xiaomi

2019. november 29. 10:52 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_32_inch.jpg

61.000 forintba kerül, nincs rá plusz szállítási költség és mivel németországi raktárból küldik, ezért áfa és vámmentes a Xiaomi okos TV!

Android 9 operációs rendszerre épülő Android TV-t futtat a 32 colos Xiaomi okos TV. A belső hardvere olyan, mintha egy médialejátszóval lenne dolgunk. 64 bites Amlogic processzort kapott. megtámogatták 1GB rendszermemóriával, a belső tárhelyének mérete pedig 8GB.

xiaomi_32_inch_2.jpg

Ahhoz, hogy egyszerűen csatlakozhassunk hozzá a mobiltelefonunkról, hogy a telefonunk képét tükrözzük rá vagy letöltsük a legújabb alkalmazásokat a televízióra, ellátták 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel. Emellett 100mbit LAN és Bluetooth 4.2 vezeték nélküli kapcsolatot is kapott.

xiaomi_32_inch_3.jpg

A 32 colos kijelző 1366x768 pixel felbontású és támogatja a HDR módot. A Xiaomitól megszokott egyszer. 12 gombkiosztásos távirányítót kapjuk hozzá, amin keresztül elérhető, egyelőre angol nyelven a Google kereső is. A televízió 2x5W teljesítményű hangszórókkal rendelkezik, ellátták DVB-T2+C tunerrel is. a hátulján pedig két USB és 3 HDMI portot is találunk az antenna és AV kimeneten kívül.

xiaomi_32_inch_1.jpg

xiaomi_32_inch_5.jpg

A jó hír, hogy a Xiaomi 32 colos okos televíziója a TomTop németországi raktárából rendelhető meg, így ingyenes postaköltséggel, áfa és vámmentesen lehet a miénk az okos TV.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5015330384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása