A legjobb Xiaomi termékek az év elejéről, 5000 forint alatt

2020. január 20. 14:58 - nezdmitrendelszblog

a_legjobb_xiaomi_termekek.jpg

A legjobb Xiaomi termékek az év elejéről, 5000 forint alatt, amiben rengeteg újdonság és régi ismerős is megtalálható. Kezdve az elektromos fogkefétől, a textilborotván át a legújabb otthoni ébresztőóráig.

 

Körömcsipesz a Xiaomi-tól

  

A Xiaomi tényleg mindent gyárt. Aki már teljesen beleszerelmesedett a termékeibe, azok örömmel fogadhatják, hogy már a körmüket is Xiaomi termékkel tarthatják rendben. Sokat nem is lehet mondani erről az egyszerű kiegészítőtől. Acél felépítés, a kihajtható felsőrészen körömreszelő és a Xiaomi gondolt arra is, hogy a tárolást is megkönnyíti. Így kapunk hozzá egy kis műanyag tokot is.

Xiaomi fanoknak kötelező darab a jelenleg 6$-ba (1.800 forintba) kerülő körömcsipesz

 

___________________________________________________

 

Xiaomi Yeelock ZWGS01YSB okos lakat

 

yeelock_zwgs01ysb.jpeg

Reddot díjjal jutalmazták a Yeelock ZWGS01YSB okos lakatot, ami nem az eddig megszokott módon, kulccsal működik. A kinyitáshoz az ujjunkat kell használnunk, ugyanis biometrikus azonosítóval, azaz ujjlenyomat olvasóval látták el.

yeelock_zwgs01ysb2.jpeg

1 másodperc alatt képes feloldani, a töltése pedig USB porton keresztül történik. Az alacsony fogyasztású chipnek köszönhetően a 40mAh kapacitású akkumulátor 6 hónap használatra elegendő. A gyári adatok szerint ez a hosszú idő, átlagosan napi 4 nyitást foglal magában. IP66 védettséggel rendelkezik és ellenáll a -20 és +60 Celsius foknak is. Egyszerre 40 mintát tárolhatunk el benne, így a barátoknak is adhatunk hozzáférést a lakathoz.

A kedvezmény kóddal olcsóbb, 14$-ba, azaz 4200 forintba kerül

 

_____________________________________________

 

 

Xiaomi Youpin Sothing Zero-One cipőszárító

 

Európai szabványú csatlakozóval érkezik a Xiaomi elektromos cipőszárítója. Nem csak ebben az esős időben jön jól, hanem akkor is, ha a lábbelinket szeretjük a mosógépben tisztítani. Sőt, még akkor is jó szolgálatot tehet, ha már nincs egy darab zoknink sem és az utolsó darabokat épp most mostuk ki. Tűzálló külső borítást kapott a 20W teljesítényre képes fútőszállal rendelkező cipőszárító, amelynek vezérlőjével beállíthatjuk az előre meghatározott időintervallumból kiválasztott fűtési időt.

A Xiaomi Youpin Sothing Zero-One cipőszárító 17$-ba (5150 forintba kerül, amit it találsz meg

 

_________________________________________________________

 

Xiaomi Mijia 90-Minute akkumulátoros textilborotva

in-stock-xiaomi-mijia-90-minute-working-efficient-cleaning-lint-remover-trimmer-0-35mm-micro-arc.jpg

A ruhák könnyen szöszösödnek vagy sérülnek meg, bolyhosodnak ki, ami ellen nem sok mindent lehet tenni.

A Xiaomi körkéses textilborotvájával egy szempillantás alatt eltüntethetjük a bolyhokat, amiket máshogyan nem tudnánk eltávolítani. Egy 1300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel. Így 90 perc használatra elegendő az akkumulátor kapacitása.

Természetesen egy kis tartállyal is rendelkezik, hogy ott gyűjtse a levágott textildarabokat, amiket használat után egyszerűen kiönthetünk. 15$-ba (4550 forintba) kerül, ami itt találsz meg

 

___________________________________________________

 

Soocas SO WHITE elektromos fogkefe

  

Olcsóság mindenek előtt! Hiába csak 13.99$-ba kerül a Soocas SO WHITE még mindig nem a legolcsóbb Xiaomi elektromos fogkefe! De a legolcsóbb indukciós töltővel ellátott termékük, amelynél olcsóbbat még idehaza sem találni. Két erősséget választhatunk, a 27.000 és 31.000 rezgés/perc sebességű tisztítást. Cserélhető fejjel rendelkezik, így bármikor vásárolhatunk hozzá újabb fejeket.2 perc használat után automatikusan lekapcsol és fogmosás közben 30 másodpercenként egy apró rezgessél jelzi nekünk az időt.

A XIAOMI SO WHITE IPX7 védettséggel rendelkezik. Rózsaszín és kék színben választhatjuk. Nagyon könnyű, csupán 50 grammot nyom, így kiváló utazótárs válhat belőle. Az indukciós töltőjébe behelyezve tölthetjük fel az akkumulátorát, ami így 25 napos használatot tesz lehetővé.

A Soocas SO WHITE 13.99$-ba kerül (~4.300 forint), amit itt találsz meg

Olvasd el a tesztünket

 

_______________________________________________________

 

 Xiaomi Night Light 2

xiaomi_mijia_night_light_2_6.jpg

Emlékszem, amikor megjelent a Xiaomi mozgás és fényérzékelő lámpája, azonnal le is csaptam rá, hogy az elsők között lehessek, aki kipróbálja azt. Később megjelent a ráncfelvarrott modell, most pedig itt van a következő generáció, a Xiaomi Mijia Night Light 2!

A Xiaomi Mijia Night Light 2 teljesen más külsőt kapott, mint az előző verzió. A mágneses kialakításnak köszönhetően pedig lehetőségünk van arra is, hogy beállíthassuk a kívánt megvilágítási szöget. A tartókonzolt most is, mint ahogyan a korábbi modelleknél is, újra az M3 ragasztható felület tartja a helyén.

xiaomi_mijia_night_light_2_3.jpg

A mozgás és fényérzékelő szenzornak köszönhetően nappali fényviszonyok között nem kapcsol fel, így energiát takarít meg az éjszakai használathoz. 2800K színhőmérséklettel rendelkezik, a működéséhez 3 darab AA elemre lesz szükségünk. Akár a konyhában, fürdőszobában, de a nappaliban is használhatjuk, ha arra van szükségünk, hogy az éjszaka sötétjében kell valami automatikusan felkapcsolódó fényforrás a tájékozódáshoz. Felkapcsolás után, ha nem érzékel mozgást, 15 másodperc után automatikusan lekapcsol.

 

A Xiaomi Mijia Night Light 2 éjszakai mozgás és fényérzékelő lámpa 12.99$-ért (4000 forintért) vásárolható meg

 

_____________________________________________

 

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

    

Az már tényleg a legolcsóbb elektromos fogkefe a Xiaomi háza tájáról, hiszen csak 8.59$-ba, azaz átszámolva körülbelül 2.700 forintba kerül. Mit kapunk ennyi pénzért?

Egy letisztul megjelenésű, szónikus, elektromos fogkefét. Két sebesség fokozattal, egy váltakozó és egy normál, 16.500 rezgés/perc erősséggel. Vízálló kivitelt kapott, a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy váltsunk fogást és 2 perc, azaz az ideális fogmosási idő után automatikusan lekapcsol.

Itt nem indukciós töltőt kapunk, hanem az alján található kis ajtó mögött találjuk meg a microUSB portját, amivel gyorsan, 4 óra alatt feltölthetjük az akkumulátorát, amivel 30 napig használhatjuk!

A Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe 8.99$-ba, azaz átszámolva körülbelül 3000 forintba kerül

Olvasd el a tesztünket

 

_______________________________________________________

 

XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2

 

Frissítette a hőmérséklet és páratartalom mérőjét a Xiaomi. az új XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 az előd ovális formája helyett már egy lekerekített sarkakkal rendelkező kis kockaformát kapott.

Az energiaellátásához egy CR2032 típusú elemre van szükségünk, amivel 1 évig működik. A hőmérsékletet 0-60 Celsius fog között képes mérni, a páratartalmat pedig 0-99% között képes jelezni. A Mijia App használatával, a mobiltelefonunkkal is nyomon követhetjük az adatait a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően. Azonban ha az otthoni Xiaomi rendszerbe szeretnénk integrálni, akkor egy Bluetooth képes Gateway-hez kell kapcsolnunk.

Az új XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 6.99$-ba kerül (~2100 forint)

 

____________________________________________

 

Xiaomi ClearGrass CGD1 óra

 

A Mijia App-ba illeszthető az új Xiaomi ClearGrass CGD1 óra, ami nem csak egy ébresztőóra, hanem hőmérséklet és páratartalom kijelzésre is használható.

Egyszerű, gomb nélküli kialakítást kapott a ClearGrass CGD1, ami Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a mobiltelefonunkhoz vagy Bluetooth gateway-hez.

A 4800 forintba kerülő órával egyszerre válthatunk ki több eszközt is. A Sensirion érzékelővel a hőmérséklet mérési ± 0,2 ℃, a páratartalom mérési pontossága ± 2%. -9.9 és + 49.9 Celsius fok között képes mérni a hőmérsékletet és 0-99.9 százlék között a páratartalmat.

A kék, zöld és fehér színben választható óra Bluetooth 5.0 kapcsolatot kapott, ezért nincs szüksége gombokra sem az idő beállításához, sem az ébresztő funkcióhoz. Mindent a mobiltelefonunkon keresztül állíthatunk be. Ahhoz, hogy éjszakai is jól láthassuk az időt, csak nyomjuk meg az óra tetejét a talp irányába és bekapcsol a háttérvilágítás. Ennek intenzitását az alkalmazásból több fokozatban is állíthatjuk.

Az ébresztő beállításához a mobiltelefonunkra van szükségünk. Az óra jelzését követően lehetőség van 10 perc szundi beállítására, kétszer megnyomva az órát pedig kikapcsolhatjuk az ébresztést. A Xiaomi ClearGrass CGD1 óra nemrég jelent meg, de a kedvezmény kóddal 14$-ért , azaz 4200 forintért vásárolható meg. Ezzel pedig kiválthajuk a hőmérséklet és páratartalom érzékelő szenzort és az ébresztőórát is.

A Xiaomi ClearGrass CGD1 órát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGFT93

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2915414926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása