Újfajta UV sterilizáló kisebb tárgyakhoz

2020. március 18. 19:55 - nezdmitrendelszblog

uv_sterilizalo.jpg

Egy új, kisméretű és olcsó UV fénnyel sterilizáló eszközt találtunk, amibe betehetjük a telefonunkat, szemüvegünket, óránkat és ékszereinket is.

A most megjelent eszközel könnyedén megtisztíthatjuk a baktériumoktól a különféle tárgyainkat. A tisztítási fázis 8 percig tart. Az UV fénynek köszönhetően a gyártó állítása szerint a baktériumok akár 99%-át képes elpusztítani a személyes tárgyaink felületéről, legyen az mobiltelefon, karóra, nyaklánc, fülbevaló vagy headset. A működéséhez 5V/2A-re van szükségünk, így akár egy külső akkumulátorról is használhatjuk.

Az ultraibolya fény 8 perces tisztítási ciklusa elpusztítja a baktériumokat. Külön kis helyet hagytak ki az illóolajok számára. Így pár cseppet adagolva a tálcára, felfrissíthetjük, illatosíthatjuk vele eszközeinket

Az UV sterilizáló 22.39$-ba (7200 forintba) kerül, amit itt találsz meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr315534128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása