Már te is beszerezheted a legújabb Xiaomi Redmi Note 9S mobiltelefont!

2020. március 24. 09:48 - nezdmitrendelszblog

Rengeteg újítást hoz a Xiaomi Redmi Note 9S. Nem csak külsőben, de tudásban is alapjaiban gondolták át az új modellt, ami már az elejétől fogva Global Version modellként hagyja el a gyár kapuit. Azaz nem kell várnuk a hazai piacra képes modellel, már az elsők között vásárolhatjuk meg az európai piacra is felkészített modelleket!

  

A Xiaomi Redmi Note 9S számos újítása közé sorolhatjuk a P2i nano bevonatával ellátott Gorilla Glass üveget, ami így egy vízlepergető réteget kapott. Óriásira nőtt az IPS kijelző, ami így már 6.67 colon terpeszkedik és 2400 x 1080 pixeles felbontást kapott.

A motorháztető alatt a Qualcomm Snapdragon 720G SoC kapott helyet. A nyolc magos processzor 2x Kryo 465 (CA76) 2.3GHz-re skálázott és 6x Kryo 465 (CA55) 1.8GHz-en pörgő magot tartalmaz. A 8 nanométeres gyártástechnológiával készülő processzor Adreno 618 grafikus gyorsítót kapott. Az előzetes tesztek szerint ez a processzor az AnTuTu benchmarkban 276000 körüli pontszámra képes. A jelenlegi változat 4GB memóriát és 64GB tárhelyet kapott, de elérhető 6GB/128GB-os kiszerelésben is. Emellett pedig 512GB-os memóriakártyát támogat maximálisan, amit nem a két SIM tálca egyikére kell helyeznünk, hanem külön microSD foglalatot kapott.

A ma indult értékesítés startjától elérhető ez a Global Version modell, ami már B20 modemmel is rendelkezik, így elérhető vele a B20-as 4G LTE hálózat is és támogatja a VoLTE hálózatot is. Természetesen 2.4 és 5GHz-es WiFi is elérhető, ahogyan a Bluetooth 5.0 is. Újdonság, hogy az ujjlenyomat olvasó szenzor nem a telefon hátuljára, hanem a készülék jobboldalára került.

Az előlapi kamera a kijelző felső részén kapott helyet, de nem a noccs szigeten, hanem egy apró lyukat vágtak neki a kijelzőbe. Az előlapi kamera 16 megapixeles felbontással rendelkezik, a hátlapon pedig szám szerint négy kamera várja, hogy a elkészíthessük vele a legjobb képeinket. A fő kamera 48 megapixeles, ami egy 8 megapixeles, 119 fokos látószöggel rendelkező társat kapott. Mellé még egy 5 megapixeles makró fotózásra alkalmas és egy 2 megapixeles kamerát pedig a bokeh effekttel ellátott képekhez is felszereltek. A Xiaomi átdolgozta a kamera szoftverét, így a Night Mode 2.0 szoftverükkel sokkal szebb éjszakai fotókat készíthetünk.

 

A hátlap alá, a vékony házba elérhető legnagyobb akkumulátort tették bele, ami 5020mAh kapacitással rendelkezik és támogatja a 18W-os gyorstöltést is. A gyártó adatai szerint ez a kapacitás akár 29 óra telefonálásra is elegendő.

 

A legújabb, 4GB/64GB-os modell 249$-ba, azaz 82.300 forintba kerül

A 6GB/128GB-os modellért 279.99$-t (92.200 forintot) kérnek

Az EU priority Line(DPD) szállítás, amit csak a kosárba téve választhatunk ki, ami biztosítja az áfa és vámmentes szállítást. Szállítás biztosítást is köthetünk rá, ám ennek összege 23.54$ körül alakul.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech telefon xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1815550886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása