Az OPPO Watch az Androidos Apple Watch

2020. április 03. 08:49 - nezdmitrendelszblog

Talán az OPPO Watch az, ami elsődleges fegyver lehet az Apple Watch ellen, az Androidot pártoló felhasználók körében.

Ránézésre egy szavunk sem lehet, de ezt ne az OPPO-nak köszönjük, hanem az amerikai almás cégnek, hiszen a kínai óriás (BBK Electronics, akik a OnePlus, VIVO és OPPO márkákat is magukénak tudhatják) ötletet merített a saját órájuk elkészítéséhez.

Mennyire sikerült ötletet merítenie az OPPO-nak? Mi sem mutatja jobban, mint ez a kicsomagoló videó

 

Az OPPO Watch kizárólag Androidos mobiltelefonokkal képes kommunikálni, ehhez a gyártó HeyTap alkalmazását kell használnunk. A 46 milliméteres óratokban egy 1.91 colos AMOLED, érintésérzékeny kijelző kapott helyet, tehát szinte végtelen kontrasztaránnyal és koromsötét fekete színekkel számolhat az, aki a 402 x 476 pixeles kijelzővel ellátott óra mellett teszi le a voksát.

A ColorOS Watch OS-t futtató okosóra egyelőre kínai és angol nyelvű menüvel érhető el. Természetesen ellátták bluetooth kapcsolattal, WiFi-vel és GPS-szel is és eSIM támogatást is kapott. A meghajtásáról egy négy magos, Cortex-A7 magokkal szerelt, 1.2GHz-es processzor gondoskodik. Memóriából 1GB-ot, míg tárhelyből 8GB-ot pakoltak alá. Az órát ellátták optikai pulzusmérő szenzorral, EKG méréssel, alvásmonitorozással, lépésszámlálóval és zenelejátszóval is.

Az akkumulátora 430mAh kapacitású, amivel körülbelül azt a szintet hozza, mint az Apple Watch. 504 óra készenléti idő érhető el vele és 40 órás üzemidő hozható ki belőle átlagos használat esetén. Nem csak a megjelenése, az ára is hasonlít az almás gyártó termékére. Az OPPO Watch még új a piacon, így a 459$-os árcédula (148500 forint) nem mondható túlontúl pénztárca barátnak. Azonban, ha előrendeljük, választhatjuk az EU Priority Line szállítást, amivel áfa és vámmentes szállítással vásárolhatjuk meg az okosórát.

Az OPPO Watch okosórát itt találod meg

 

Minden nap frissítve a Banggood és Gearbest webáruházak akciói

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech oppo oppo watch

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9415586206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása