Árcsökkentést kapott az Oukitel C18 Pro

2020. május 26. 07:48 - nezdmitrendelszblog

Korábban már bemutattuk, hogy mit is tud valójában az új Oukitel mobiltelefon, így ezt most érdemes újra elővenni. Az akció természetesen nem örök érvényű, csak 200 darabra szól, így aki szeretne egyet, annak megéri most lecsapni a készülékre.

    A telefon 6.55 colos kijelzőjébe építették az előlapi kamerát, amivel 8 megapixeles szelfiket lőhetünk. Az IPS panel felbontása 1600 x 720 pixeles, ami így 268-as PPi értékkel rendelkezik.

A MediaTek MT6757 processzor nem mai darab, művésznevén Helio P25. A nyolc magos CPU 64 bites, maximálisan 2.3GHz-re képes. Ilyen processzor kapott helyet többek között a korábban tesztelt OUKITEL MIX 2-ben és a Vernee MIX 2-ben is. A grafikai feladatokért a Mali-T880 felel. Memóriából 4GB-ot kapunk. A belső tárhely mérete 64GB és szerencsére használhatunk microSD memóriakártyát is.

Szerencsére már Bluetooth 5 került bele és támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is. A Type-C portja ellenére van 3.5-es fülhallgató csatlakozó is. A hátlapra 4 kamera kerül, amiből a fő egység 16 megapixeles, mellé kapunk 2, 8 és 5 megapixeles optikákat, hogy legyen nagy látószögünk is és bokeh effektel ellátott képünk is. Az EU szabványú töltővel 10W teljesítménnyel pumpálhatjuk tele a 4000mAh kapacitású akkumulátort. Az Oukitel C18 Pro két nano SIM kártyát fogad és természetesen támogatja az itthon használt B20-as hálózatot is.

Az Oukitel C18 Pro 149.99$ helyett 99$-ba, azaz 32.000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2515717360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása