Megjelent a legújabb Haylou GT1 XR

2020. július 04. 07:56 - nezdmitrendelszblog

A Xiaomi család tagjaként robbant be a köztudatba a gyártó, akik bemutatták legújabb, Haylou GT1 XR fülhallgatójukat.

Aki ismeri a gyártó termékeit, szinte azonnal felismeri, hogy a GT1 család új tagját üdvözölhetjük a személyében. A Haylou GT1 XR, ahogyan a Plus is, már Qualcomm QCC3020 chipet kapott. A Qualcomm QCC3020 alacsony fogyasztású jelfeldolgozó Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál, ami természetesen visszafelé kompatibilis, így régebbi telefonunkkal is használhatjuk majd a fülest, amely AAC és aptX támogatással is rendelkezik. A “True Wireless Sound”, azaz TWS megoldásnak köszönhetően teljesen vezeték mentesen használhatjuk a fülhallgatónkat. Azaz nincs szükség kábelre a két oldal között, hiszen a zenelejátszó eszközön kívül a páros füles is vezeték nélküli technológiát használ a kapcsolat kialakítására.

7.2 milliméteres drivereket kapott, a vezérlést pedig itt is érintésérzékeny felülettel oldották meg. Így nincs hangosan kattanó gomb rajta, csak egy ívelt borítást kapunk az érintésérzékeny felületnek köszönhetően. Igazán könnyűek, hiszen csak 3.9 grammot nyomnak. Ahogy korábban is, most is a tároló dobozban tölthetjük őket, ami már 800mAh kapacitással és töltöttség kijelzéssel rendelkezik. Természetesen mikrofonnal is ellátták a Haylou GT1 XR fülhallgatót, így telefonálhatunk vele és használhatjuk a Siri-t vagy a Google asszisztensét is.

A Haylou GT1 XR az előrendelői akcióban 33.99$-ba ( 11.000 forintba) kerül

A Haylou GT1 fülhallgató család többi tagját itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4315975940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása