Heti szemezgető 188.

2020. augusztus 23. 14:43 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_89.jpg

Hőlégfúvós ruhaszárító, táblagép, állólámpa és más újdonságok a heti szemezgető új részben.

Xiaomi Smartda Smart elektromos ruhaszárító

Szerencsére a Banggood európai raktárból is elérhető a Xiaomi elektromos ruhaszárítója, ami azoknak jön jól, akik nem szeretik a ruhákat a lakásban szárítani, nehogy túlságosan bepárásodjon a lakásuk.

Nem csak szárít UV fénnyel és ózonnal még sterilizálja is a ruháinkat. A 360 fokos hőlégbefúvásnak köszönhetően szárítja a behelyezett textíliákát a 75 Celsius fokos levegőjének köszönhetően. Egy külön aromaterápiás rekesszel is ellátták, így szárítás közben akár még illóolajjal is illatosíthatjuk a ruháinkat. A 650W teljesítménnyel rendelkező szárító 35 literes kapacitással rendelkezik és 30 perctől egészen 3 órán át tartó szárítást is választhatunk.

A Xiaomi Smartda Smart elektromos ruhaszárítót itt találod meg

Kupon : BGSDCLD

___________________________________________________________

 

A 22 ezer forintos olcsó táblagép - Teclast P80X

A Teclast P80X egy igazán olcsó táblagép. A 8 colos tablet PC mindent tud, amire csak szükségünk lehet. 1280 x 800 pixel fért el a 8 colos kijelzőjén, ami IPS technológiát használ. A Teclast P10HD-ben is megtalálható 64 bites, nyolc magos Unisoc SC9863A modellt használja, ami maximálisan 1.6GHz-es órajelre képes. Memóriából 2GB, míg belső tárhelyből 32GB jár, amit microSD memóriakártyával tovább bővíthetünk.

teclast_p80x.jpg

A csupán 315 grammos olcsó táblagép Android 9 rendszert futtat, ami Bluetooth 4.1 és 2.4GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, de ellátták GPS-szel is. Előlapi kamerája 0.3, hátlapija pedig 2 megapixeles. Nem sok, de legalább kapunk valamit, hogy a legfontosabb dolgokat megtudjuk örökíteni. MicroUSB porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát és szerencsére meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is.

teclast_p80x_1.jpg

Szerencsére a Teclast P80X táblagép nem kerül sokba, 74.99$-ba (azaz mintegy 22.200 forintba) kerül. Az EU Priority Line szállítást választval áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

 

________________________________________________________

 

Xiaomi Mi Mijia Air Purifier 2C légtisztító

Múlt héten írtunk a Xiaomi Mi Mijia Air Purifier 2H légtisztítóról, most pedig itt van a Xiaomi Mi Mijia Air Purifier 2C, ami most európai raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentesen lehet a miénk, hogy megszűrjük a szobánk, lakásunk levegőjét a szálló portól.

Erősebb, mint a 2H modell, így már 350m3 levegőt képes megmozgatni egy óra alatt a 2H 250m3 levegőjével szemben. Maximum 33W a fogyasztása, viszont a papírforma szerint már akár egy 42 négyzetméter alapterületű helyiségben is használhatjuk. A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Ez a modell nem kapott telefonos vezérlési lehelőséget, így csak a kezelőszervéről működtethetjük.  A Xiaomi Mi Air Purifier 2C 104.99$-ba, azaz körülbelül 32.500 forintba kerül és európai raktárból, áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi Mi Mijia Air Purifier 2H légtisztítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCZ2C6

__________________________________________________________

 

Xiaomi Youpin ROIDMI NANO akkumulátoros mini porszívó

6000Pa szívóerővel rendelkezik a Xiaomi legújabb mini porszívója, ami méretre nem sokkal nagyobb, mint egy termosz.

Az USB portról tölthető porszívó akkumulátora 2x2200mAh kapacitással rendelkezik, amit egy feltöltéssel 25 percig használhatunk. Szívóereje 6000Pa, amit a 45000 fordulat/perc sebességre képes motorjával ér el. Kis méretének köszönhetően szinte bárhol tárolhatjuk, és számos helyen igénybe vehetjük a segítségét, ahol csak szükség van rá. Mosható HEPA filterrel látták el, hogy a felszívott szennyeződés az 50 milliliter kapacitású tárolójába kerüljön. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes.

Xiaomi Youpin ROIDMI NANO akkumulátoros mini porszívó

Kupon: BGRMSFP

________________________________________________________

BlitzWolf BW-LT28 állólámpa

A BlitzWolf meglepő módon egy állólámpával újított. A mobiltelefonos kiegészítőiről ismert gyártó nagy meglepetést okozott a BW-LT28 állólámpával, aminek színhőmérsékletét és fényerősségét is szabályozhatjuk.

3000-6000K fok között állítható a lámpa fényének színhőmérséklete, amivel három lépésben hideg, közepes és melegfehér fényt is beállíthatunk. Fényerősségét 5 lépésben állíthatjuk, a flexibilis feje köszönhetően szinte bárhová irányíthatjuk a fényt. Időzítővel is ellátták, így beállítható, hogy 15, 30 vagy 60 perc után kapcsoljon ki. A 600 Lumen fényerősségű lámpa 180 centiméteres magassággal rendelkezik. A BlitzWolf BW-LT28 a kedvezmény kóddal olcsóbban, 34.99$-ért vásárolható meg, az európai raktárnak köszönhetően pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

BlitzWolf BW-LT28 állólámpa

Kupon: BGHU889

________________________________________________________

 

Az új BlitzWolf BW-S18 töltőadapter 45+12W kimenettel

A BlitzWolf legújabb töltője, ahogy eddig is, elérhető EU szabványú csatlakozóval is. Ennek köszönhetően egy olyan töltő adapterünk lehet, amivel az USB Type-C portján keresztül 45W-ot is képes leadni, így pedig akár egy laptopot is feltölthetünk róla. Természetesen ellátták, túláram, túlhevülés, rövidzárlat elleni védelemmel is.

Az új BlitzWolf BW-S18 töltőadaptert itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4316173866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása