Mobiltelefonnal vezérelhető a Xiaomi okos mennyezeti lámpája

2020. október 28. 17:50 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_yeelight_yldl01yl_meteorite_6.jpg

A Xiaomira nem lehet azt mondani, hogy a babérjain ülne. Folyamatosan újdonságokkal bombáz minket. Az egyik újabb termékük a a hangulatvilágításként is funkcionáló mennyezeti lámpájuk.

A Meteorite lámpa a TomTop európai raktárából rendelhető meg, így nem kell semmilyen plusz áfa vagy vám költséggel számolnunk és a szállítási idő is rövid lesz. A Meterorite mérete 90 x 7 x 4 centiméter és csak 1.7 kilogrammot nyom.

xiaomi_yeelight_yldl01yl_meteorite_2.jpg

A plafontól mérve, külön szabályozható a magassága, ami 0.5 és 1.5 méter között lehet. Így lehet a magasban is, de az ebédlőasztal fölé is engedhetjük. A 33W maximális teljesítményre képes lámpában 294 darab apró LED kapott helyet. Ennek köszönhetően nem csak a fényereje és színhőmérséklete változtatható, hanem még a lámpa fényének a színe is. Így egy romantikus vacsorához vagy olvasáshoz is külön színeket állíthatunk be.

xiaomi_yeelight_yldl01yl_meteorite_4.jpg

Ezt segíti a WiFi vezeték nélküli kapcsolat, aminek segítségével a mobiltelefonról könnyen beállíthatjuk, milyen típusú fényt szeretnénk otthonra. Ez a lehető legjobb, legolcsóbb és legszélesebb körben testre szabható lámpa a piacon a kategóriában.

xiaomi_yeelight_yldl01yl_meteorite.jpg

A Xiaomi Yeelight Meteorite lámpa 89.99$-ba kerül, amit németországi raktárból szállítanak, így áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3316261984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása