Óriási kedvezményekről kell, hogy beszámoljunk!!! Annyi akció, hogy bele sem fér egy posztba

2017. szeptember 16. 13:28 - nezdmitrendelszblog

Igen, a cím nem valami hatásvadász szösszenet. Eddig is volt "Különszám - Időzített kedvezmények " elnevezésű cikkünk, de most annyi kedvezményt szereztünk, hogy nem tudnánk fizikailag ide leírni. Szám szerint eddig 86 darabot gyűjtöttünk össze Nektek, amiket egy táblázatban láthattok. Vannak bizonyos időben induló akciók, azok időpontjait külön megtaláljátok a táblázatban, illetve vannak napi akciók is és láthatjátok az akció végét is. A termék nevét angolul, a temék linkjét a raktárat, ahonnan rendelhető a termék, az akciós árat és az akciós árhoz felhasználható kódot. Van olyan termék, amihet nem szükséges külön kód, azokat "kód nélküli akció" névvel jelöltük.

Itt is van a link, ahonnan elérhetitek ezt a rengetek terméket. Tudjátok, ne hagyjátok ki az EU Express szállítási lehetőséget sem, amelyik termékél ez választható, mert nagyon sokat spórolhatsz, ha nem kell vámot fizetned.

Az akciós termékek listája

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9912869302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása