Ismét remek áron a Xiaomi forgókefés akkus porszívója

2021. november 01. 10:27 - nezdmitrendelszblog

A Xiaomi akkumulátoros porszívójának előnye, hogy forgó kefe fejjel rendelkezik, így sokkal alaposabban képes takarítani. Kis méretének köszönhetően a tárolása is egyszerű, de mégis nagy, 17000Pa szívóerővel rendelkezik.

 

MJWXCQ03DY 3

A Xiaomi Mijia Lite MJWXCQ03DY nem csak olcsó, de az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, a kedvezmény kóddal pedig olcsóbb is lesz. A 220 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 17000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

MJWXCQ03DY 4

A porszívó ultrakönnyű, csak 1.2 kilogrammot nyom. Egy kis kefés fejet is mellékelnek hozzá, amivel kézi porszívóként akár az autót is kitakaríthatjátok vele. Vagy a hosszabbító csövével és a nagy fejjel a padlót és szőnyeget tarthatjátok tisztán.

A por szűréséről HEPA filter felel, több szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton 45 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból (Germany) csak 79.99$-ba, azaz 25 ezer forintba kerül.

A vezeték nélküli porszívót itt találod

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4016741568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása