Új funkcióval bővült a blog! Telefon kereső

2017. szeptember 20. 17:18 - nezdmitrendelszblog

Lehet, hogy már észrevettétek, de a felső menüsávban, ahol a "Heti szemezgetőt" és a "Teszteket" is el tudjátok érni, kibővült egy "Telefon kereső" menüvel. Mivel fontosnak tartjuk, hogy könnyebben és gyorsabban lehessen tájékozódni a mobiltelefonok között, ezért kezdésként egyelőre a Vernee és Xiaomi márkájú telefonokkal találkozhattok, ahová egy rövid leírást is készítettünk minden egyes készülékhez, hogy gyorsabban megtudjátok nézni, mik is a telefon főbb jellemzői. 

Ezen felül a leírások alatt megtaláljátok a telefon linkjét is, ahol akár meg is tudjátok vásárolni. Fontos azonban megemlítenünk, bár mindegyik telefonnál feltüntettük, hogy ha lehetőség van rá, használjátok az EU Express szállítást. Ezzel nem nekünk tesztek jót, hanem magatoknak, hiszen így olcsóbban meg lehet vásárolni egyes készülékeket, mivel így nem kell rá vámot fizetni. A készülék továbbra is kínából jön, de mielőtt hozzád kerül a csomag, előtte egy másik uniós országba (az esetek többségében Anglia) küldik, majd onnan postázzák tovább.

Idővel természetesen bővítjük majd a listát, illetve amelyik készülék a kezünk között járt és készült róla teszt is, azt is megtaláljátok majd a telefon leírása mellett.

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2612881170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása