OUKITEL K6000 Plus - A telefon, ami sokáig bírja

2017. szeptember 29. 10:50 - nezdmitrendelszblog

pz0028b-eu-1-299a-sbu2_1.jpg

Az idei év közepe előtt mutatta be az OUKITEL a "K" család új tagját, amely széria a nagy méretről, középkategóriás hardverekről és olcsó áráról lehet ismerős. De nem csak ezért gondoltuk, hogy írunk róla, hanem mert a jól megszokott metódustól eltérően, nem a felkelő nap országából, hanem egy kicsit közelebbi "szomszédból", Németországból lehet megvásárolni, így máris megúszunk egy vámolási többletköltséget, amivel sokkal tudunk spórolni.

A design egy lépéssel továbbfejlődött, mint az előző modell a K6000 Pro esetében, itt sikerült a  Plus-t kissé karcsúbbá és könnyebbé tenni, mégis  207 grammot nyom a mérlegen.

pz0028b-eu-1-299a-xqfb.jpg
Mitől is lehet 200 gramm feletti a készülék súlya? A megoldás a méretes akkumulátorban rejlik, amely 6.080 mAh kapacitású és ehhez jön hozzá a finom megmunkálással készített lekerekített oldalú fém ház is. Mérete 15.7 x 7.6 x 0.98 centiméter. A készülékben egy  64 bites, nyolc magos MediaTek 6750 SoC dolgozik, maximális órajele 1.5GHz. Mostanság is meglepő ebben a kategóriában, de 4 GB LP DDR3 memória társul hozzá, így nem lesz gond sok alkalmazás háttérben futtatása sem. K6000 Plus belső tárhelye 64 GB, amit memóriakártyával 256 GB-ig bővíthetünk. A kijelző egy 5.5 colos FULL HD panel, 2.5D-s lekerekített élekkel. A beépített akkumulátor nem csak nagy teljesítményű, de támogatja a Pump Express gyorstöltés funkciót is, így a mellékelt 12 V/2 A töltőjét használva az akkumulátor 100 perc alatt 0% -ról 100% -ra tölthető.

Az előlapon egy 8 megapixeles optikát kapunk, értesítési LED-et, fény és közelség érzékelő szenzort. Az előlapi gombba építették a 360 fokban olvasni képes ujjlenyomat olvasót, Míg a hátlapon egy 16 megapixeles kamera kapott helyet kéttónusú LED villanóval párosítva.

Hogy kellemetlenségek nélkül tudjuk használni az új telefonunkat, így ellátták minden földi jóval, hogy ne kelljen semmiben sem szűkölködnünk, így két NANO SIM kártyát támogat és persze kezeli a magyarországi 800 MHz-es B20-as LTE-t is, bluetooth, GPS, WiFi is a repertoár részét képezi. Micro USB csatlakozója OTG képes, így akár pendrive-ot is csatlakoztathatunk a telefonhoz, és a gyártó a mellékel az alaptartozék gyorstöltő és töltőkábel mellett egy védő tokot, kijelző védő fóliát és OTG kábelt is, így erre sem lesz gondunk a használatba vételkor.

pz0028b-eu-1-299a-otyd_1.jpg

A legjobb hírt a végére tartogattuk. Nem kellkínából megrendelni a készüléket, hiszen elérető németországi raktárból is, így minden gond elhárul az elől, hogy vámot kellene fizetni a telefonra.

Az OUKITEL K6000 Plus készüléket itt tekintheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!
Címkék: telefon oukitel

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1912910783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása