OWSOO - Olcsó, de komplett biztonsági kamera szett

2017. november 07. 08:52 - nezdmitrendelszblog

1_41.jpg

Ha valaki biztonsági kamera vásárlására adja a fejét, akkor tudja, hogy otthonra vagy üzleti célra választja egy adott gyártó termékét. És itt kell eldönteni, hogy mi az, amit várunk a terméktől. Belső vagy külső használatra választjuk, vízállónak kell-e lennie. Infrás, hogy lássunk vele a sötétben is vagy erre nincs szükségünk. WiFi-s vagy kábeles és még sorolhatnánk. 

Az OWSOO rendszere az alacsony árra fókuszál, ezért nem is várhatunk tőle óriási képi felbontást és le kell mondanunk a kültéri használatról is. Akkor mégis kinek éri meg? Aki olcsón szeretne egy komplett kamera szettet felszerelni, hogy megfigyelje a saját nevelésű díjnyertes galambjait (kicsit talán túlmentünk ezzel), egy üzlethelyiségben vagy esetleg otthon használná. Németországi raktárból rendelve 79.99$-ba kerül.

A 4 csatornás 960H / D1 DVR felvevő 1TB méretű merevlemezzel rendelkezik jár hozzá 4 darab 800TVL beltéri kamera és 4 x 18m kábel. P2P felhő szolgáltatás révén Android / iOS mobilról is megtekinthetjük a képét, akár távolról is. Mozgásérzékelési felvétellel is ellátták, így a beállításoktól függően csak akkor kapcsol be a felvétel, ha a kamera mozgást érzékel, így takarékosabban bánhatunk a belső tárhellyel, hiszen nem 0-24-ben vesz fel, hanem csak amikor szükséges. E-mail riasztás és riasztási értesítés is beállítható. A mozgásérzékelés aktiválásakor a DVR automatikusan riasztási értesítést küld a beállított e-mail címre és csatol a levélhez egy kamera általi pillanatképet is. 

A DVR felvevő Linux rendszert futtat, H.264 videotömörítést alkalmaz. A kamerák által felvett kép H960, azaz 960 x 576 pixel felbontásúak. Nem egy FULL HD, de még HD sem sajnos, de a 79.99$-os árért, úgy, hogy ehhez még egy 1 TB méretű merevlemezt is kapunk, nem rossz olyan esetekre, ahol nem a képminőség a fontos, hanem a mozgás detektálása. A beépített infravörös LED-ek által éjszaka is láthatunk vele.

4_28.jpg

Tápcsatlakozója egy 12V feszültségű UK adapter, tehát ehhez be kell szereznünk egy átalakítót. Az említett DVR-en kívül kapunk 4 kamerát, 4 kábelt, távirányítót, USB-s egeret, csavarokat, szoftvert és egy angol nyelvű leírást is.

 

A terméket itt tekintheted meg

Németországi raktárból rendelve 79.99$+10,7$ postaköltség, de mivel EU-ból jön, nem kell rá áfát/vámot fizetni,

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

A cikket egy kattintással meg is oszthatod

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2613197504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása