Aranyos kis apróság ez a kisautó, ami végigmegy az általad megrajzolt úton!

2017. november 26. 13:55 - nezdmitrendelszblog

t1133-1-6de1-jpsj_eredmeny.jpg

Nem kell nagy és bonyolult dolgokat elképzelni. Csak szükségünk van egy papírlapra, magára az autóra és a mellékelt tollra. Csak rajzoljunk a papírra a tollal egy magunk által megtervezett, kitalált útvonalat. Az autót elindítva és ráhelyezve a vonalra, ezen az útvonalon fog végighaladni.

t1133-1-6de1-99lc_eredmeny.jpg

Találtunk a YouTube-on egy videót is, amin épp egy tankot láthatunk, deígy talán jobban lehet szemléltetni az eszközt.

A csomagban kapunk egy vonalkövető kisautót, egy LR44-es elemet, amit akár otthon is ki tudunk majd cserélni, illetve egy tollat, egy felhasználói kézikönyvet és papírt.

 

Láttad már a három napos akciónkat? Időzített termékek, tehát már az akció előtt tudhatod, mikor mire érdemes lecsapni, amihez kupont is mellékeltünk.

 

t1133-1-6de1-vjbw_eredmeny.jpg

Végre nem csak egy kötött pályás útvonalon lehet autózni. Nem jár nagy rendetlenséggel, nem kell sínekkel telepakolni földet, csak vigyáznunk kell, nehogy a gyerekünk telerajzolja a padlócsempét.

A kisautó mérete 90 * 45 * 35mm, súlya csupán 49 gramm. Több fajtából választhatunk, az ára csak 6.59$.

A terméket itt tekintheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr713391017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása