Zakitane hordozható lencsék telefonhoz és táblagéphez

2017. november 30. 17:58 - nezdmitrendelszblog

pac0017r-1-1041-xpri.jpg

Ha szeretünk fotókat készíteni, de nem rendelkezünk fényképezőgéppel, csak a telefonunkkal szoktunk kattintgatni, akkor nagy segítség lehet a mobilos fotózásban a telefonra felhelyezhető lencsék, amikkel nagylátószögű és makró képeket is készíthetünk.

pac0017r-1-1041-pdsr.jpg

Az alumíniumötvözetből készült keret matt festést kapott, kis súlyának köszönhetően könnyen hordozható,
0.5X nagylátószögű objektív: 140 fokos nagylátószögű lencse. Tökéletes portréfotózáshoz és utazáshoz. 
15x-os makró objektív: Ezzel a lencsével a telefon szinte egy nagyítóvá válik, így például egy virágot lefényképezve, óriási részletgazdagsággal találkozhatunk.
Az optikai üveg tartós és szilárd, puha gumit peremmel, hogy ne karcolja meg a telefont. 
Könnyen fel és leszerelhető.

pac0017r-1-1041-mzmp.jpg

pac0017r-1-1041-qzuo.jpg

A lencse rögzítését egy csipesszel végezhetjük el. A gyártó unvierzálisnak írja a terméket, de mivel megannyi telefon létezik, előtte nem árt, ha ellenőrizzük, hogy tökéletesen passzoljon a telefonunkhoz, amiben az alábbi kép segít. Itt látható, a klipsz és a lencse távolsága. Hogy ne karcolódjon a lencse, kapunk hozzá egy sapkát is, így mikor nem használjuk csak fel kell rá pattintanunk.

pac0017r-1-1041-plip.jpg

bicikli_computer.jpg

A csomagban kapunk egy nagylátószögű és egy makro lencsét, egy klipszet, objektív védő sapkát és egy szövet tokot is, amiben hordozhatjuk a kiegészítőket.

A terméket itt tekintheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!
Címkék: Zakitane

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4513406963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása