Xiaomi MiaoMiaoCe elektromos hőmérő 2000 forint alatt

2018. április 12. 17:33 - nezdmitrendelszblog

pas0083w-1-df53-2peo_eredmeny.jpg

A Xiaomi termékpalettája napról napra egyre szélesebb. Ma egy digitális hőméret találtunk nektek a TomTop-nál. Kinek a pap, kinek a papné. Vannak olyanok, akik jobban szeretik a hagyományos higanyos lázmérőt, nyilván annak is meg van az árnyoldala, például nem szívesen hagyjuk elől gyermekeink előtt a higany miatt. Az elektromos verziónál viszont nem kell rettegnünk, hogy összetörik, vagy netán a gyerekek, esetleg egy háziállat elkezdi rágcsálni.

pas0083w-1-df53-zlkh_eredmeny.jpg

Celsius fokban mérhetjük meg vele hőmérsékletünket 0.1 fokos pontossággal, mérés indítást követően, pár másodperc alatt. A termék kialakításának köszönhetően vízálló, így könnyedén tisztítható. Akár szájon át történő hőmérséklet mérésre is alkalmas.

pas0083w-1-df53-siaz_eredmeny.jpg

Anyaga műanyag, mindössze 13 centiméter hosszúságú a mérési tartománya pedig 32 és 42 fok között van. Az elektronikát CR1220-as elemmel működtethetjük. A TomTop-nál az alapárhoz képest jóval olcsóbban vásárolhatjátok meg, hiszen hozzá is szereztünk egy kis kedvezményt, így 12.99$ helyett 7.99$-ba kerül a Y0083 kóddal és még a szállítás is ingyenes.

pas0083w-1-df53-mzfj_eredmeny.jpg

A Xiaomi MiaoMiaoCe elektromos hőmérőt itt nézheted meg

Ne feledd el beírni a Y0083 kedvezmény kódot az Apply a Promotion Code résznél

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3013830632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása