Ilyennel sem találkozik az ember minden nap - Mobiltelefon képernyő nagyító

2018. április 18. 20:24 - nezdmitrendelszblog

pa4278-1-e686-lgci_eredmeny.jpg

A két kezem kevés ahhoz, hogy összeszámoljam már hányszor volt olyan, hogy valamit meg akartam mutatni másnak a telefonomról, legyen az kép vagy videó és gubbasztottunk körülötte, mint a tábortűznél egy szép nyári estén. Valaki sosem látta teljesen a kis képernyőt, csak a bosszankodás volt belőle. Erre kínál megoldást ez a telefonképernyő felnagyító eszköz.

pa4278-1-e686-bczt_eredmeny.jpg

Akár otthon, vagy kempingezésnél is hasznos lehet, a gyerekek nem veszekednek többé, hogy nem látja az egyik a másiktól a kijelzőt. Rendkívül egyszerű használni, csak beletesszük alulra a mobilunkat és már élvezhetjük is a háromszoros nagyításban a képet. Nem szükséges hozzá külön áramforrás és a legtöbb mobiltelefonnal kompatibilis a termék.

A TomTop-nál mindössze 5,99$, azaz 1500 forintért vásárolhatjátok meg, ingyenes kiszállítással.

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5813847830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása