VISUO XS809HW kamerás drón potom áron, 26$-ért!

2018. november 12. 10:15 - nezdmitrendelszblog

rm7953-1-b-01_eredmeny.jpg

Drónozni mindenki szeret. Még az is szeretne, aki nem próbálta. Én sem gondoltam, hogy mekkora móka, és nem csak móka, hanem egy olyan dolgot is megtehetünk vele, amit gyerekkoromban álmodni sem mertem róla, még videót is rögzíthetünk is vele.

Akkor még a jó öreg távirányítós autók voltak, persze azok sem voltak olcsók. Most pedig az olcsóbb drónokat már pár dollárért beszerezhetjük. Természetesen igaz ez erre a termékkategóriára is, hogy a határ a csillagos ég. De miért nem próbáljuk ki, ha szerencsére most már nem kell egy vagyont kiadni azért, ha valaki megszeretné tapasztalni ezt az élményt.

rm7953b-0002_eredmeny.jpg

A VISUO XS809HW szelfi drón azok közé a gépek közé tartozik, amik beépített kamerát is kaptak. A 0.3 megapixeles szenzorral készíthetünk fotókat és videókat. Kamerája 120 fokos látószöggel pásztázza a terepet. Telefonunkkal WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál, így nem szükséges hozzá még kontroller sem. Ahogyan a DJI leghíresebb drónjánál, itt is kihajthatóak a szárnyak, így kevesebb helyet foglal, ha össze van csukva.

rm7953b-00003_eredmeny.jpg

A kis gép 32.5 x 32.5 x 6 centiméter méretű és valóban könnyű jószággal van dolgunk, hiszen csak 118 grammot nyom. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően a maximális távolság akár 100 méter is lehet. Egy feltöltéssel 10 percet képes repülni a VISUO drónja, de azért, hogy ne kelljen ilyen rövid idő alatt abbahagyni a mókát, ezért három darab akkumulátort is mellékelnek hozzá.

Az eddigi 45$ helyett 25.99$-ba kerül a VISUO mini drónja

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9314367563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása