Megvan az egyik legjobb ár a legújabb, Magyar nyelvvel is rendelkező Xiaomi Mi 9 csúcsmobilra!

2019. március 27. 08:33 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mi_9_bemutato_17.jpg

A Mi 8 után, ahogyan az lenni szokott a Xiaomi csúcskészülékeinél, az elérhető legújabb lapkával érkezett meg a Xiaomi Mi 9. A Snapdragon 855 processzor a legerősebb Qualcomm CPU, így egyértelmű, hogy a Xiaomi e köré a processzor köré építve mutatta be a legújabb zászlóshajóját.

xiaomi_mi_9_bemutato_14.jpg

Az előzetes információkkal ellentétben olyan áron szerezhetjük be a telefont, hogy az már túlmegy a kellemes meglepetés határán. A többi gyártó és webáruház is tanulhatna most a GearBest példájából, hiszen a 499$-os árcédula, 139700 forintot jelent. Ami ugyan nem olyan kevés pénz, de a csúcs Mi 9-ért egyáltalán nem sok.

Xiaomi Mi 9

 

Nagyon jó hír, hogy egy Super AMOLED kijelzővel lesz dolgunk, ami 2340 x 1080 FHD+ felbontású. A Super AMOLED kijelzőnek hála a fekete tényleg fekete és megkapta az Always On funkciót is. Mérete 6.39 col, így már az előlap 90%-át a kijelző uralja, ezt természetesen a noccs használatával érték el, ami az előlapi 20 megapixeles kamerát öleli körbe. A Mi 8 Pro modellből megismert kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót is megkapjuk, így valóban egy mai igényeknek megfelelő modellt kapunk a pénzünkért.

xiaomi_mi_9_bemutato_12.jpg

xiaomi_mi_9_bemutato_11.jpg

A Qualcomm Snapdragon 855 processzor nyolc magja maximálisan 2.85GHz-re képes. Nincs szégyenkezni valója, hiszen az AnTuTu benchmarkban 370.000 feletti pontszámot ért el a telefon! A Snapdragon 855 erősebb, mint a korábbi 845-ös modell, de mégis kevesebb energiát fogyaszt, ez többek között annak is köszönhető, hogy már 7nm-es gyártástechnológiával készítik az új CPU-t. A belső tárhely mérete 64GB, de választhatjuk 128GB-os méretben is, a memória mérete pedig 6GB.

xiaomi_mi_9_bemutato_6.jpg

xiaomi_mi_9_bemutato_5.jpg

A Xiaomi Mi 9 két nano SIM kártyahellyel rendelkezik és termesztésen támogatja az idehaza is használt B20-as LTE frekvenciát. A fedélzeten az Android 9 rendszerrel rendelkező legújabb MIUI felület található, ami a Global Version modellnek köszönhetően Magyar nyelvvel is rendelkezik.

xiaomi_mi_9_bemutato_8.jpg

Kamera fronton a hátlapra egy igazi nagyágyú, egy 48 megapixeles Sony IMX586 Exmor RS szenzor került f/1.75 rekeszértékkel, ami mellé egy telefotó, 12 megapixeles Samsung S5K3M5 szenzor került, de ezen kívül kapunk egy széles, 117 fokos látószöggel rendelkező 16 megapixeles kamerát is, amik a DxOMark tesztjén kiváló eredményeket értek el.

xiaomi_mi_9_bemutato_9.jpg

Az USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel a 3300mAh kapacitású akkumulátort a gyorstöltés technológiának köszönhetően 27W teljesítménnyel, de akár válaszhatjuk a vezeték nélküli töltés módot is, hiszen így 20W teljesíténnyel is képesek lehetünk tele pumpálni az akkumulátort. A mobiltelefonból természetesen a dual WiFi, Bluetooth 5.0, GPS és NFC sem maradt ki. Az ára meggyőző, a 499$-os árcédula 139700 forintnak felel meg, ami mellé választhatjuk az ingyenes Netherlands Registered(PDM) szállítást, ha a virtuális kosárba tettük a terméket. így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a legújabb csúcstelefont, a Xiaomi Mi 9 mobilt!

A legújabb felsőkategóriás Xiaomi Mi 9 mobiltelefont itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr814718789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása