Xiaomi VIOMI VXRS01 robotporszívó

2019. május 28. 12:19 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_viomi_vxrs01_robotporszivo_2.jpg

A Xiaomi VIOMI a kínai gyártó legolcsóbb modellje. Ezért itt nem is találunk lézeres távolságmérő szenzort, mint a Roborock S50 esetében.

A Xiaomi VIOMI 199$-ba kerül és a kötelezőket tudja, hogy tisztán tartsa a lakásunkat. A Xiaomi VIOMI VXRS01 robotporszívó kétmagos vezérlő chippel rendelkezik, beépített érzékelő és mozgásvezérlő koprocesszorokkal és külön algoritmussal rendelkezik. A SLAM technológia segíti a lakásban való tájékozódását és ellátták WiFi modullal is.

xiaomi_viomi_vxrs01_robotporszivo_3.jpg

Nem csak porszívózni képes, hogy összegyűjtse a 350ml kapacitású tartályába a szennyeződéseket, hanem felmosásra is, amihez a 200ml űrtartalmú tartály jön majd jól. Elöl két forgó kefét találunk a, amivel oldalról is oda söpri a piszkot a szívónyílás elé. Beépített 2000mAh lithium akkumulátorral rendelkezik, amely 2 óra takarításra elegendő és természetesen képes az automatikus dokkolásra is.

xiaomi_viomi_vxrs01_robotporszivo_4.jpg

A WiFi kapcsolatnak köszönhetően pedig letölthetjük a telefonunkra a robotporszívó alkalmazását, amivel külön vezérelhetjük azt.

A Xiaomi VIOMI VXRS01 robotporszívó 199.99$-ba kerül

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1014864998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása