Gondoltad volna? Már előrendelhető a legújabb, Global Version Xiaomi Redmi Note 8 Pro!

2019. szeptember 28. 15:32 - nezdmitrendelszblog

redmi_note_8_pro_header.jpgNem sokkal a Redmi Note 7 után, máris megjelent a legújabb széria, a Xiaomi érából kiváló Redmi Note 8. Amiből máris elérhető a Redmi Note 8 Pro modell, ami már Global Version, azaz B20 támogatással és magyar nyelvű menüvel érkezik!

redmi_note_8_pro_4.jpg

Újdonság, hogy a Xiaomi, a Redmi Note 8 Pro esetében visszatért a MediaTek család processzorához. Amiből a legújabb, gamereknek szánt Helio G90T modellt választották! A Helio G90T nem rossz eresztés! A MediaTek új fejlesztése 12 nanométeres gyártástechnológiával készül. 8 processzormaggal rendelkezik, amik maximálisan 2.05GHz-en járnak, a  grafikus gyorsító szerepét pedig a Mali G76 végzi. Felbukkantak az első teszteredmények is. Az AnTuTu benchmark pontszámai alapján egyáltalán nem rossz, hiszen az elért eredmények alapján a felsőkategória aljába is beleharap a CPU az elért 282.000 körüli pontszámával. Ami nem rossz, mert a számok alapján a Snapdragon 845 szintjét hozza. A hőtermelés alacsonyan tartását folyadékhűtés szabályozza.

redmi_note_8_pro_2.jpg redmi_note_8_pro_3.jpg

Memóriából 6GB-ot kapunk, ami valószínűleg sokaknak elegendő lesz. A belső tárhely mérete 128GB, de lehetőségünk van még microSD kártya használatára is! Mivel az új modell a Global piacra készült, ezért B20 támogatás és magyar nyelvű menü is került bele és támogatja a VoLTE hálózatot is.

Az IPS kijelző 6.53 colon terpeszkedik, amelynek felbontása 2340 x 1080 pixel, amit a Corning féle Gorilla Glass 5 üveg véd a karcoktól. A Note 8 Pro megmaradt a noccsos vonalon, így a szenzorszigetben bújik meg a 20 megapixeles előlapi kamera. A hátlapon található optika felbontása szinte gigágszi méreteket ölt!

A fő szenzor 64 megapixel felbontású, 1/1.7 CMOS szenzorral, 1.6μm 4-in-1 Super Pixel kialakítással, f/1.89 rekesztértékkel és 79 fokos látószöggel rendelkezik, de emellett kapunk:

  • 120° ultra-wide, nagy látószögű lencsét, 8MP felbontással, f/2.2 rekesztértékkel és 120 fokos látószöggel,
  • 2MP felbontású makro lencsét,
  • és egy 2MP felbontású szenzort a mélységélességgel kiemelt képekhez.

redmi_note_8_pro_6.jpg

Fotókat maximálisan 9248 x 6936 pixeles felbontásban készíthetünk. Videókat pedig 4K 30fps mellett rögzíthetünk. De lehetőség van 720p szuperlassításra is, akár 960fps sebességgel is!

Bluetooth 5.0, WiFi 2.4 és 5GHz, GPS/ A-GPS / Galileo/ GLONASS / Beidou műhold támogatás, infra port és 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is került a telefonra! A hátlap alatt egy 4.500mAh kapacitású telep kapott helyet, ami támogatja a 18W teljesítményű gyorstöltést az USB Type-C porton keresztül.

redmi_note_8_pro.jpg

A legújabb Redmi Note 8 Pro modellt már előrendelhetjük a Geekbuying webáruházban, amihez felhasználhatjuk a kedvezmény kódot is. Így 289.99$-ba kerül a készülék! Az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

Kedvezmény kód: 3SAQOV8Y

A legújabb Redmi Note 8 Pro modellt itt találod

 

Láttad már a heti válogatásunkat?

Heti szemezgető 141.

Most sem apróztul el! Elhoztuk a legújabb megjelenésű és a legjobb dolgokat a hétről! Elhoztuk a legújabb válogatást! Van itt minden, ami érdekes lehet! A BlitzWolf új, olcsó fülhallgatója, microUSB portról tölthető ceruzaelem, olcsó elektromos kerékpár és sok minden más is!

Heti szemezgető új

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6615180652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása