Egy hagyományos porszívó szívóerejével rendelkezik az akkumulátoros, kicsi Xiaomi Mijia 1C

2020. június 20. 10:01 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mijia_1c_header.JPG

Hiába van egyre nagyobb piaca a robotporszívóknak, azért a jól bevált megoldással sok esetben nem tud felérni egy okos robot. A Xiaomi Mijia 1Cporszívó, ami a hosszabbító csöve nélkül igazán kisméretű. Előnye a 20000Pa maximális szívóerő. A hosszabbító csövekkel, fejjel is csak 3.3 kilogrammot nyom a Xiaomi Mijia 1C. A 2500mAh kapacitású akkumulátorával pedig teljesítménytől függően 30 vagy 60 percig is használhatjuk.

xiaomi_mijia_1c_1.JPG

Ha feltesszük rá a plusz csövet és a legnagyobb méretű fejet, akkor már a padlót, szőnyeget is felporszívózhatjuk vele. Ebben különösen jó, hogy a fejben egy apró elektromos forgó kefét és beépítettek, így a hajszálakat vagy a szőnyeg szálai közé ragadt apróbb piszok darabokat is kitisztíthatjuk onnan.

xiaomi_mijia_1c_2.JPG

Kapuk mellé egy vékony fejet is, aminek a sarkoknál vehetjük majd használt, de mellékelnek hozzá egy kis kefével ellátott fejet is, amivel akár az ágy, matrac kiporszívózása, felfrissítése is könnyen elvégezhető. Mindezt nem kell folyamatosan keresgélnünk, hiszen ha nem használjuk a kiegészítőket, akkor a porszívó aljához csatlakoztatva is mindig kéznél lesznek. A porgyűjtő tartály 0.5L kapacitású, ami ha megtelt, egy mozdulattal kiönthetjük belőle a felszívott port, piszkot.

xiaomi_mijia_1c.JPG

A Xiaomi Mijia 1C nem foglal sok helyet, így ideális lehet nem csak idősebbeknek, akik nem szeretnének egy méretes porszívóval takarítani, de fiataloknak is ideálisabb lehet, hiszen egy kis lakásban sem foglal el túl sok helyet. Az autó takarítása pedig még könnyebbé válik, hiszen nem kell a kábelekkel bajlódnunk. Főleg akkor, ha gyorsan, kis helyen szeretnénk kitakarítani, így az autó belső tere is könnyen kitisztítható.

A Xiaomi Mijia 1C 229.99$-ba (71.000 forintba) kerül, európai raktárból küldik, így áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6215904060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása