A Cafago-nál a Xiaomi Mijia C1 is európai raktárból rendelhető

2020. október 14. 17:59 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mijia_c1.JPG

A Xiaomi Mijia C1 robotporszívója közepes ársávban versenyez, hiszen mintegy 73.000 forintot kérnek érte. A Cafago webáruháznak köszönhetően európai raktárból rendelhető, így plusz költségek nélkül és rövid szállítási idővel rendelhető meg.

Tulajdonságait nézve, van olyan dolog, amiben kiemelkedik a társai küzül. Ilyen a 2500Pa szívóerő is, amely nagyobb, mint az ismert nagy testvér, Roborock S50 teljesítményénél. 600 milliliteres portartállyal és egy 200 milliliter kapacitású víztartállyal rendelkezik, amit a porszívó aljára helyezhetünk fel, ha porszívózás közben felmosni is szeretnénk.

A robotporszívót WiFi kapcsolaton keresztül a mobiltelefonunk segítségével is vezérelhetjük. 2400mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően maximum 90 percen keresztül használhatjuk. A takarítás végeztével vagy mielőtt takarítás vége előtt lemerülne, automatikusan visszaáll a dokkolójára, hogy feltöltse az akkumulátorát.

Nem csak a padló feltörlésére képes, hanem az elöl található két oldalsó forgó keféje mellett még egy alsó forgó fejjel is ellátták, ezzel pedig a szőnyeg szálai közül is képes kisöpörni és felszívni a port. A Xiaomi Mijia G1 robotporszívó megrendelhető a Cafago webáruházból európai (Germany) raktárából, ennek köszönhetően rövid szállítási idővel és áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi Mijia C1 robotporszívót itt találod meg, a kóddal 232.24$-ért, azaz 73.000 forintért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi cafago

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1316239402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása