Megjelent a frissített Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 – Ezzel már felseperhetünk és fel is moshatunk

2020. december 13. 11:10 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900.JPG

A szórófejes Deerma Water Spray Mop után itt van a Deerma Mop DEM-TB900, aminél megmaradt a szórófejes felmosás, de egy plusz fejnek köszönhetően a forgófejes kefék segítségével, egy mozdulattal felseperhetjük a lakást.

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900_2.JPG

Még szemetes lapátra sem lesz szükségünk a Deerma Mop DEM-TB900 használata közben, hiszen az oldalsó kerekek megforgatnak egy sörtés fejet, ami a beépített tartályába söpri a port, piszkot. A seprű fej 170 milliméteres szélességgel rendelkezik, a portartály ürítéséhez pedig csak egy gombot kell megnyomnunk, hogy kiüríthessük azt.

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900_5.JPG

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900_4.JPG

A felcsatlakoztatható felmosó fejnek köszönhetően fel is moshatjuk a korábban felsepert területet. Ehhez az elődhöz hasonló módon csak fel kell helyeznünk a cserélhető mop fejet. Majd meg kell töltenünk a 280 milliliter űrtartalmú tartályát felmosószeres vízzel.

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900_1.JPG

A szórófejnek köszönhetően csak annyi vizet használhatunk, amennyire szükségünk van. Így a lakás sem fog úszni a vízben és a száradás is egyszerűbb lesz. A leírás szerint ez a 280 milliliter kapacitás akár egy 110 négyzetméter alapterületű helyiség felmosására is elegendő lehet.

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900_3.JPG

A 2 az 1-ben Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 felmosó ahhoz képest nem is kerül sokba. Németországi raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen érkezik meg, rövid szállítási idővel és még a szállítás is ingyenes! Jelenleg 34.32$-ba, azaz 10.100 forintba kerül a felmosó.

A Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900-at itt találod meg

 

Ha neked elég a sima felmosásra képes Xiaomi Deerma mop, azt itt találod

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7816335002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása